Μόναχο: Εκτός ημιτελικών ο Ρουντ (vids)

Μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην πρεμιέρα του στο BMW Open του Μονάχου, ο Νο2 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ, γνώρισε και αυτός ήττα-έκπληξη στο 250άρι τουρνουά της Γερμανίας, μένοντας εκτός από τη φάση των προημιτελικών!

Ο εξαιρετικός, αλλά καθόλου σταθερός φέτος, χωματάς Νορβηγός, ηττήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29/4) από τον 26χρονο και Νο40 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ, με 7-5, 6-1 και τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου στο Μόναχο.

dir="ltr" lang="en">Powering Through @Boticvdz upsets Ruud 7-5 6-1 in Munich!@BMWOpen2022 pic.twitter.com/qieq7v0ocI

Tennis TV (@TennisTV) April 29, 2022

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ολλανδό, ο οποίος πανηγύρισε τη 2η πολύ σημαντική νίκη του σε βάρος του Ρουντ, μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταξύ τους συνάντηση στον 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν. Και τότε, ο Φαν Ντε Ζάντσουλπ είχε θριαμβεύσει.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο Νο8 του ταμπλό θα βρει απέναντί του τον Νο7 του ταμπλό και πολύ φορμαρισμένο μέσα στο 2022, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο Σέρβος από την πλευρά του, απέκλεισε τον Νο4 του ταμπλό και Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, με 7-6(5), 6-2, πανηγυρίζοντας την 5η νίκη του σε έξι ματς, στη φετινή χωμάτινη περίοδο.

Στον έτερο ημιτελικό του BMW Open, θα τεθεί αντιμέτωπος ο καταπληκτικός 18χρονος, Χόλγκερ Ρουν, με τον… πρωτάρη σε ημιτελικούς ΑΤΡ διοργανώσεων, Όσκαρ Ότε.

Ο Δανός, έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του στο Μόναχο και μετά την εκκωφαντική νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, συνέτριψε τον Έμιλ Ρουσουβόρι (Νο63) με 6-0, 6-2.

Ο Γερμανός από την πλευρά του, Νο62 στην παγκόσμια κατάταξη, “σφράγισε” το εισιτήριο για τους “4” καλύτερους του ταμπλό, με νίκη 6-1, 7-6(1), επί του Χιλιανού, Αλεχάντρο Ταμπίλο (Νο92).

Through In Two

Oscar Otte overcomes Tabilo to reach a career first ATP Tour singles semi-final @BMWOpen2022 pic.twitter.com/HUztsJrA3a

Tennis TV (@TennisTV) April 29, 2022

Οι ημιτελικοί του BMW Open

Ρουν – Ότε

Κετσμάνοβιτς – Φαν Ντε Ζάντσουλπ

ATP 250 BMW OPEN MUNICH SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Μόναχο: Εκτός ημιτελικών ο Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Μόναχο, Εκτός, Ρουντ,monacho, ektos, rount