Πήραν τα ντέρμπι Μουγκουρούθα και Χάλεπ (vids)

Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Σιμόνα Χάλεπ βγήκαν νικήτριες από τα δυο ντέρμπι του πρωινού προγράμματος, στην πρεμιέρα αγώνων του US Open.

Μπορεί να συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τις Ντόνα Βέκιτς και Καμίλα Τζιόρτζι, αντίστοιχα, όμως κατάφεραν να πάρουν τις straight sets προκρίσεις για τον 2ο γύρο του 4ου Grand Slam της σεζόν.

Αρχικά, η Χάλεπ,

Νο13 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κέρδισε την πρωταθλήτρια του Μόντρεαλ με 6-4, 7-6(3) μέσα σε 95 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Major της Νέας Υόρκης για 8η φορά στην καριέρα της.

Εκεί, θα βρει απέναντί της την 31χρονη Κριστίνα Κούτσοβα, Νο111 στην παγκόσμια κατάταξη, που επικράτησε της Αν Λι με 7-5, 6-1, λίγες στιγμές νωρίτερα.

Όσον αφορά τη Μουγκουρούθα, η Ισπανίδα… τα χρειάστηκε απέναντι στη Βέκιτς, όμως βρήκε τις λύσεις να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη και κατέκτησε τη νίκη-πρόκριση μετά από δυο πολύ κλειστά sets.

Η Νο10 τενίστρια του κόσμου, επιβλήθηκε της Κροάτισσας αντιπάλου της μετά από σχεδόν δυόμιση ώρες μάχης, με 7-6(4), 7-6(5) και στον 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αντρέα Πέτκοβιτς.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, στο rematch του τελικού στη Νέα Υόρκη το 2017, η Σλόαν Στίβενς “επιβίωσε” κόντρα στην καλή της φίλη, Μάντισον Κις, με 6-3, 1-6, 7-6(7) και στην επόμενη φάση θα παίξει την Κόκο Γκοφ!

Εντυπωσιακή νίκη πανηγύρισε και η 18χρονη Καναδή, Άννι Λέιλα Φερνάντεζ, που επικράτησε της Άννα Κόνιου με 7-6(3), 6-2 και στον 2ο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με την Κάια Κανέπι, η οποία με τη σειρά της κέρδισε 2-6, 7-6(4), 6-2 την Γιούλια Πουτίντσεβα.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πήραν τα ντέρμπι Μουγκουρούθα και Χάλεπ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα