Ο Μάρεϊ προτρέπει τους παίκτες να εμβολιαστούν

Ο Άντι Μάρεϊ έκανε τη δική του τοποθέτηση στο μεγάλο debate περί εμβολιασμού των παικτών σημειώνοντας οι παίκτες θα πρέπει να δουν τα πολλά θετικά του εμβολίου. 

“Ο λόγος για τον οποίον εμβολιαζόμαστε είναι για να προστατεύσουμε το ευρύτερο κοινό.”, δήλωσε ο Σκωτσέζος. “Έχουμε ευθύνη ως παίκτες κι αυτό επειδή ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο οφείλουμε να προσέχουμε και όλους τους άλλους.”

“Είμαι χαρούμενος που είμαι εμβολιασμένος. Ελπίζω οι περισσότεροι παίκτες να το κάνουν στους επόμενους μήνες.”

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του εμβολιάσου έχει διχάσει το τένις.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Νόβακ Τζόκοβιτς επανέλαβε τη θέση του ελπίζοντας να μην γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός για να αγωνιστούν οι παίκτες, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το αν ο ίδιος σκέφτεται να το κάνει.

Λίγο νωρίτερα ο Νο3 του κόσμου Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Μάρεϊ στην πρεμιέρα της Δευτέρας, ήταν επιφυλακτικός για το αν θα εμβολιαστεί, τονίζοντας ότι θα το κάνει μόνο αν αυτό είναι υποχρεωτικό.

Ο Μάρεϊ ανάφερε ότι οι παίκτες μπορεί να πειστούν όταν θα διαπιστώσουν τις ελευθερίες που θα έχουν οι εμβολιασμένοι από τους μη-εμβολιασμένους στο Australian Open του ερχόμενου Ιανουαρίου.

“Γνωρίζω για τις συνομιλίες που γίνονται στο Australian Open και ήδη έχουν παρθεί σημαντικές αποφάσεις. Οι συνθήκες που θα υπάρξουν για τους εμβολιασμένους θα είναι εντελώς διαφορετικές από τους παίκτες που δεν είναι…”

“Θα χρειαστεί να γίνουν πολλές συζητήσεις με το Tour και όλους τους εμπλεκόμενους παίκτες για να βρούμε μια λύση”, συμπλήρωσε.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ο Μάρεϊ προτρέπει τους παίκτες να εμβολιαστούν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα