Πέταξε στον τελικό ο Μεντβέντεφ – VIDEO

Χωρίς απώλειες σετ συνεχίζει στο Μόντρεαλ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που προκρίθηκε στον πρώτο του Masters τελικό

Ούτε ο big hitter συμπατριώτης του, Κάρεν Κατσάνοφ κατάφερε να σταματήσει την εξαιρετική κούρσα του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Rogers Cup.

Ο 23χρονος Ρώσος, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 7-6(6) του Κατσάνοφ και προκρίθηκε στον τελικό του Καναδέζικου Masters, όπου τον περίμενε ο ξεκούραστος Ράφαελ Ναδάλ, μετά την

πρόκριση άνευ αγώνα λόγω της απόσυρσης του Γκάελ Μονφίς.

Μετά από ένα εκπληκτικό 1ο σετ όπου δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του, ο Μεντβέντεφ “χαράμισε” δύο φορές προβάδισμα με break στο 2ο σετ, συμπεριλαμβανομένου και στο 5-4, αδυνατώντας να σερβίρει για τη νίκη. Διατηρώντας, όμως, τη ψυχραιμία του στο breaker, κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αναμετρήσεις με τον Κατσάνοφ και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Μεντβέντεφ έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό του στο career high Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ αν καταφέρει να κερδίσει τον Ναδάλ και κατακτήσει το τρόπαιο στο Μόντρεαλ, θα ξεπεράσει και τον Στέφανο Τσιτσιπά στην 7η θέση της ATP.

“Παίζω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Αν καταφέρω να παίξω έτσι, δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον Ράφα. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ελπίζω να τα καταφέρω” δήλωσε ο Μεντβέντεφ μετά τη νίκη του.

O τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 23:00GR-COSMOTE SPORT 6HD την Κυριακή.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Πέταξε στον τελικό ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα