Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό πλάνο των «ερυθρόλευκων»

Από δύσκολο έως ακατόρθωτο μοιάζει το ενδεχόμενο να κάνει κάποια νέα μεταγραφική κίνηση ο Ολυμπιακός πριν το ματς με την Μπασακσεχίρ. Δεν μιλάμε βέβαια για θέματα τα οποία έχει ήδη «τρέξει» η ομάδα όπως είναι αυτό του Ματέο Γκαρσία.

Αλλά μιλάμε για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ακόμα στη λίστα και δεν έχουν προχωρήσει τόσο οι διαπραγματεύσεις.

Το γεγονός βέβαια ότι δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση έχει

να κάνει και με πολλούς παράγοντες. Στον Ολυμπιακό είναι κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Εκεί όπου είναι πολύ πιθανό να βρει απέναντί του την Πόρτο. Δύσκολή και δυνατή ομάδα. Αλλά από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» αν φτάσουν σε αυτό το σημείο θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλος τις ελπίδες τους. Και μία καλή μεταγραφή μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερη την ομάδα. Έτσι ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες μία πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα όμως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν ότι πάει σίγουρα για μία μεταγραφή, πέρα του εξτρέμ με τον Ματέο Γκαρσία. Αυτή έχει να κάνει στον χώρο του κέντρου, ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως επιτελικός.

Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Ο αριθμός των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Σε περίπτωση, δηλαδή, που στον Ολυμπιακό προχωρήσουν στην πώληση παικτών όπως είναι οι Κούτρης, Σισέ κ.ά. τότε θα κινηθούν για την αντικατάστασή τους.

Σε μία τέτοια εξέλιξη, λοιπόν, μπορεί να αλλάξει και ο αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν από τους Πειραιώτες.

The post Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό πλάνο των «ερυθρόλευκων» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα