Ε, όχι πάλι… αυτούς

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους στα διπλά του Cincinnati Masters

Δύο εβδομάδες μετά το συναρπαστικό αλλά σύντομο πέρασμα από την Ουάσινγκτον, Τσιτσιπάς και Κύργιος θα αγωνιστούν και πάλι μαζί ως ζευγάρι, αυτή τη φορά στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας που ξεκινάει στο Σινσινάτι την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι δύο άσοι, είχαν ατυχήσει να πέσουν πάνω στο Νο1 ζευγάρι του ταμπλό και του κόσμου στην Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Φάρα και Χουάν Σεμπαστιάν Καμπάλ και τα είχαν πάει αρκετά καλά, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 6-3, 3-6, 10-5.

Στο Σινσινάτι,

η τύχη τους φέρνει ξανά αντιμέτωπους στον 1ο γύρο με το πανίσχυρο Κολομβιανό δίδυμο, όμως αυτή τη φορά αναμένεται να παραταχθούν πιο διαβασμένοι και με καλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Κύργιος και Τσιτσιπάς είχαν περάσει μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική τους σχέση, όταν ο Αυστραλός είχε αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια στην πλούσια δραστηριότητα του Στέφανου στα social media.

Ωστόσο, στην Ουάσινγκτον ήρθαν πολύ κοντά και μάλιστα ο Κύργιος πρότεινε στον Τσιτσιπά να πάνε και για λουκουμάδες.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν και στο μονό του Citi Open, με τον Κύργιο να σώζει match point του Τσιτσιπά, στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο διπλό του Cincinnati Masters θα αγωνιστεί και ο Νόβακ Τζόκοβιτς όπου παρέα με τον κολλητό του, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, θα αντιμετωπίσουν το Νο2 ζευγάρι του ταμπλό, Μαρσέλο Μέλο και Λούκας Κούμποτ.

Ντιμιτρόφ/Φονίνι, Τιμ/Στρουφ, Αλιασίμ/Μπερετίνι και Λόπεζ/Μάρει από τα “ασυνήθιστα” ζευγάρια της διοργάνωσης.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ε, όχι πάλι… αυτούς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα