Προπονείται καθημερινά ο Ράφα – VIDEO

O Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει την προετοιμασία του για το Wimbledon στη Μαγιόρκα

Ευχής έργον η ύπαρξη χορτάρινου court στη Μαγιόρκα για τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος χρησιμοποιεί τα γήπεδα όπου διεξάγεται το γυναικείο τουρνουά της WTA, Mallorca Open προκειμένου να προετοιμαστεί για το Wimbledon.

Το Mallorca Open διεξάγεται από το 2016 στο Ισπανικό νησί και πριν από αυτό, ο Ναδάλ προπονούνταν κυρίως στο indoor

court που διαθέτει η Rafael Nadal Tennis Academy στο Μονακόρ ενώ αν δεν αγωνιζόταν σε κάποιο επίσημο τουρνουά προετοιμασίας στο ATP Tour, έδινε μερικούς φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο του Boodles στο Λονδίνο, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Wimbledon.

Πλέον, όμως, ο 33χρονος Ισπανός έχει την πολυτέλεια να προπονείται σε χορτάρινο γήπεδο και τις τελευταίες ημέρες προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Mallorca Open, στην περιοχή Σάντα Πόνσα που είναι 72 χιλιόμετρα μακριά απ’το σπίτι του Ράφα στο Μονακόρ.

Ο Ναδάλ ετοιμάζεται για την 14η συμμετοχή του στο θρυλικό Wimbledon Championships, εκεί όπου έχει δύο τίτλους (2008, 2010) και τρεις ακόμη τελικούς (2006, 2007, 2011).

Πέρυσι, ο Ράφα ηττήθηκε στα ημιτελικά απ’τον μετέπειτα πρωταθλητή, Νόβακ Τζόκοβιτς με 10-8 στο 5ο σετ.

Ο Ισπανός θα πάει ως Νο2 του ταμπλό στο Λονδίνο, αρκεί ο Ρότζερ Φέντερερ να μην κατακτήσει τον 10ο τίτλο του στο Χάλε αυτή την εβδομάδα. Αν ο Ελβετός κερδίσει στη Γερμανία, τότε εκείνος θα είναι το Νο2 του ταμπλό στο Wimbledon.

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2019/06/nadal-mallorca19.mp4

The post Προπονείται καθημερινά ο Ράφα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα