ΣΟΚ με Ντελ Πότρο: Χειρουργείο και μεγάλη απουσία (pics)

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση υγείας του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός θα υποβληθεί σε χειρουργείο στο δεξί του γόνατο και θα απουσιάσει για πολλές εβδομάδες από το Tour…

Δεν σταματάει να χτυπιέται από τη μοίρα ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Αυτή τη φορά το πρόβλημά του δεν είναι στον καρπό, αλλά στο δεξί του γόνατο, και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Σε ανύποπτη στιγμή, ο Αργεντινός τραυματίστηκε στον αγώνα του κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ

και αφού απέσυρε το πρωί της Πέμπτης, την συμμετοχή του από το τουρνουά του Queen’s, εξέδωσε ανακοίνωση με την κατάσταση της υγείας του.

Κάταγμα στο δεξί γόνατο υπέστη ο “Ντέλπο”, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε κλινική του Λονδίνου και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για πέμπτη(!) φορά στην καριέρα του, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο 30χρονος θα απουσιάσει σίγουρα από το Wimbledon και το US Open, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δυόμιση μήνες.

Δεν είναι απίθανο, να επιλέξει να μην αγωνιστεί ξανά φέτος, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως το γόνατό του, ενόψει του 2020.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΣΟΚ με Ντελ Πότρο: Χειρουργείο και μεγάλη απουσία (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα