Πέρασε το τεστ ο Αλκαράθ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ ξεπέρασε με straight sets το εμπόδιο του περυσινού φιναλίστ στο European Open του Αμβούργου, Φίλιπ Κραΐνοβιτς (Νο43) και “σφράγισε” τη θέση του στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο 19χρονος Ισπανός, έσωσε τέσσερα set points στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, επέστρεψε από το 3-5 και κατάφερε να το κατακτήσει στο tie-break, για να λύσει τον γρίφο του 30χρονου Σέρβου.

Το 2ο set ήταν

πολύ πιο άνετο για τον Νο1 του ταμπλό, ο οποίος με 7-6(4), 6-3, μετά από σχεδόν δυο ώρες αγώνα, προκρίθηκε στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά της Γερμανίας.

Onward he goes @carlosalcaraz gets his 22nd clay court win of the season, defeating Krajinovic 7-6 6-3 to reach the @hamburgopen quarterfinals! pic.twitter.com/GXeFshojz9

Tennis TV (@TennisTV) July 21, 2022

Με 39/61 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Αλκαράθ, που δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Κραΐνοβιτς, όμως επέδειξε ατσάλινα νεύρα και υπέρμετρη θέληση για να επιστρέψει από πολύ δύσκολη θέση στο 1ο set, κάνοντας ευκολότερο το έργο του.

Αυτήν, ήταν η νίκη υπ’ αριθμόν 21 στο χώμα φέτος, για τον Νο6 τενίστα του κόσμου. Έχει ηττηθεί στην αγαπημένη του επιφάνεια, μόλις δυο φορές (21-3).

Στα προημιτελικά του Αμβούργου, θα συναντήσει τον Κάρεν Χατσάνοφ (Νο26), ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέκλεισε τον Φάμπιο Φονίνι (Νο61) με 6-3, 7-5, μετά από μια ώρα και 44 λεπτά αγώνα.

Οι προημιτελικοί του European Open

Αλκαράθ – Χατσάνοφ

Μόλτσαν – Τσόριτς

Νταβίντοβιτς Φοκίνα – Μουζέτι

Τσερούντολο – Καράτσεφ

ATP 500 HAMBURG EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Πέρασε το τεστ ο Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα