Πέρασε το εμπόδιο του Νακασίμα ο Σίνερ (vid)

09:35 4/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Σε ένα ματς που τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), ο Γιάνικ Σίνερ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του συνομήλικού του, Μπράντον Νακασίμα και να ισοφαρίσει το καλύτερό του ρεκόρ στο US Open, παίρνοντας την πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού.

Ο 21χρονος Ιταλός, Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο11 του ταμπλό, αν και έμεινε πίσω στο σκορ, επέστρεψε και επικράτησε 3-6, 6-1, 6-4, 6-2 του Αμερικανού και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στη δεύτερη εβδομάδα του Αμερικανικού Όπεν.

“Ήταν

ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ήταν και η πρώτη φορά που παίξαμε αντίπαλοι. Δεν ήξερα τι να περιμένω αλλά ήξερα πως έπρεπε να παίξω καλά και να ανεβάσω το επίπεδό μου για να τον κερδίσω” είπε ο Σίνερ αμέσως μετά.

Ο Σίνερ ο οποίος είναι στο κάτω μέρος του ταμπλό και από τους πιθανούς αντιπάλους του Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά, στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ίλια Ιβάσκα ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το νικητή του αγώνα Αλκαράθ-Τσίλιτς.

Ο Ιταλός τελείωσε το ματς με 59 winners (αλλά και 46 αβίαστα λάθη), σε μια φουλ επιθετική βραδιά, έχοντας και έξι breaks σε 19 ευκαιρίες στο ματς.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Πέρασε το εμπόδιο του Νακασίμα ο Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα