“Πάτησε” Παρίσι αλλά…

Ακόμα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ στο Paris Masters για πρώτη φορά από το 2015 με τον Ελβετό τενίστα να έχει κάνει πάντως την πρώτη του προπόνηση στο τουρνουά.

Από τα χείλη του Ρότζερ Φέντερερ “κρέμονται” κυριολεκτικά άπαντες στο Paris Masters.

Ο Ελβετός τενίστας, αν και κατέφθασε στη γαλλική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης και έκανε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις

της Masters διοργάνωσης, το μεσημέρι ακόμα είναι αινιγματικός όσον αφορά στην τελική συμμετοχή του εκεί!

Αυτό, φυσικά, και δεν καθησυχάζει καθόλου τους ιθύνοντες του τουρνουά που έχουν διαφημίσει και πάλι την παρουσία του 37χρονου τενίστα ενώ ακόμα ελλοχεύει ο κίνδυνος τελικά να μην αγωνιστεί και να μείνουν με “άδεια” χέρια!

Δύσκολος δεύτερος γύρος περιμένει τον Ρότζερ Φέντερερ, αν αγωνιστεί φυσικά, καθώς περιμένει τον αντίπαλο του ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα στους Τζο-Γουίλφριντ Τσόνγκα και Μίλος Ράονιτς ευρισκόμενος στο Νο3 του ταμπλό.

Η προηγούμενη του απόφαση να παίξει back to back τουρνουά στην Στουτγκάρδη και το Χάλε δεν του βγήκε ιδιαίτερα καθώς ήταν ξεκάθαρα κουρασμένος στο τέλος της δεύτερης διοργάνωσης ενώ και η απόφαση του να παίξει στο Miami μετά το Indian Wells αποδείχτηκε καταστροφική χάνοντας μόλις στο πρώτο του ματς στη Φλόριντα.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Πάτησε” Παρίσι αλλά… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα