Παράταση στην… παράταση για Μπαρτολί

Η Μαριόν Μπαρτολί αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όπως έγινε γνωστό δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τον… Ιούνιο.

Ούτε τον Απρίλιο τελικά, θα μπορέσει να κάνει την επανεμφάνισή της στα courts σε επίσημο αγώνα η Μαριόν Μπαρτολί. Η Γαλλίδα ήταν αρχικά να αγωνιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στα δυο τουρνουά σε Indian Wells και Μαϊάμι, αλλά εκτός από το ότι απέσυρε την συμμετοχή

της από εκεί, δεν θα αγωνιστεί μέχρι τον Ιούνιο!

Η διοργάνωση στο Μοντερέι του Μεξικό επίσης, που ξεκινάει στις αρχές Απριλίου την προμήθευσε με Wild Card, την οποία δέχθηκε με μεγάλη χαρά, έτοιμη για να επανεμφανιστεί στα courts. Όμως, όπως έγινε γνωστό ένας νέος τραυματισμός την ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσει να παίξει ούτε στην Λατινική Αμερική.

Η 33χρονη, που σκοπεύει να επιστρέψει στο τένις για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια απουσίας της από το άθλημα, πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα, για την επιστροφή της στις αρχές του καλοκαιριού, μιας και μέχρι τότε υπολογίζεται πως πρέπει να μείνει αναγκαστικά έξω, αν θέλει να αποθεραπευτεί πλήρως.

Η Μπαρτολί προγραμματίζει πλέον, να αποφύγει την χωμάτινη αγωνιστική περίοδο και να γυρίσει κατευθείαν στα τουρνουά που γίνονται στο γρασίδι, αρχής γενομένης από τον θεσμό στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, που λαμβάνει χώρα τον Ιούνιο.

Ακόμη και για αυτό όμως, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, μιας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μπορεί να είναι τότε η Γαλλίδα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παράταση στην… παράταση για Μπαρτολί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα