“Δεν ξέρεις τι να περιμένεις απ’τον Ρότζερ”

Ο Μπόρνα Τσόριτς, λίγο μετά την οριακή ήττα από τον Ρότζερ Φέντερερ στους “4” του Indian Wells Masters, μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να έχεις απέναντι απ’το φιλέ τον χαρισματικό Ελβετό

Ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά για τον 21χρονο Κροάτη. Πέτυχε ορισμένες σπουδαίες και επιβλητικές νίκες κόντρα σε κορυφαίους αντιπάλους ενώ έφτασε μια ανάσα από το να αναγκάσει τον καλύτερο του κόσμου, στην πρώτη του ήττα στη σεζόν.

Ο νεαρός άσος, προηγήθηκε με σετ και με break (7-5, 4-2) ενώ είχε και δύο φορές το προβάδισμα με break στο

3ο σετ (1-0 και 4-3), ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη νίκη του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, με τον Βασιλιά να αντεπιτίθεται στο τέλος και να φτάνει στην εξαιρετικά δύσκολη νίκη με 5-7, 6-4, 6-4 πετυχαίνοντας την 18η νίκη του σε ισάριθμα ματς στη σεζόν!

Πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Φέντερερ στα καλύτερά του;

“Όλα είναι μια πρόκληση όταν παίζεις μαζί του. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν ξέρεις πως θα παίξει στον επόμενο πόντο. Με τι σπιν, με τη γωνία… Είναι εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Όμως σήμερα έπαιξα πραγματικά καλά. Ήμουν επιθετικός και τον έφτασα στο όριο αλλά στο τέλος ήταν καλύτερος…” είπε ο Τσόριτς.

Παρά την ήττα και τον αποκλεισμό, ο Κροάτης φεύγει μόνο με θετικά συναισθήματα από την Καλιφόρνια και κατευθύνεται στο Μαϊάμι για το δεύτερο συνεχόμενο masters σε σκληρή επιφάνεια.

“Είμαι και εγώ έκπληκτος με τον τρόπο που έπαιξα και για την πίεση που άσκησα στον Ρότζερ. Το διασκέδαζα. Όλο το τουρνουά ήταν πολύ θετικό για μένα. Ακόμα κι αυτό το ματς. Έκανα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Βρέθηκα πολύ κοντά απλά δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ όλες τις ευκαιρίες μου”

Εντυπωσιασμένος από τον Τσόριτς, έμεινε και ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό τενίστα.

“Έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά, κερδίζοντας ορισμένους σπουδαίος αντιπάλους με ευκολία. Αυτό του έδωσε αυτοπεποίθηση από την αρχή. Μπορεί να βγάλει θετικά συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι και απ’ολόκληρη την εβδομάδα και να προχωρήσει μπροστά”

Ο Τσόριτς ξεκίνησε το τουρνουά από την 49η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και με τους 360 βαθμούς που κέρδισε στο Indian Wells θα ανέβει στο Νο36 του κόσμου, τρεις θέσεις χαμηλότερα από το ρεκόρ καριέρας του (Νο33).

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post “Δεν ξέρεις τι να περιμένεις απ’τον Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα