“Πάνοπλοι” με Ράφα!

20:42 4/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Σέρχι Μπρουγκέρα είναι πανευτυχής που θα έχει στη διάθεσή του τον Ραφαέλ Ναδάλ στον προημιτελικό του Davis Cup κόντρα στη Γερμανία και υπολογίζει τον Ισπανό θρύλο για πάνω από έναν αγώνα!

Ο Σερχι Μπρουγκέρα, προπονητής της ομάδας Davis Cup της Ισπανίας, είναι αυτήν την περίοδο, ένας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στον κόσμο!

Η παρουσία του Ραφαέλ Ναδάλ στην ομάδα του έχει “λύσει” τα χέρια και φυσικά έχει δώσει μια ψυχολογική τόνωση σε όλη την αποστολή για τους δύσκολους αγώνες με τη Γερμανία

του Σάσα Ζβέρεφ.

Ο Ισπανός πρώην τενίστας μίλησε για την είδηση της παρουσίας του Ράφα που την ήξερε από καιρό αλλά κατάφερε να την κρατήσει κρυφή!

“Η παρουσία του και μόνο είναι μια μεγάλη εγγύηση. Τον βλέπω στην προπόνηση, τα πάει πολύ καλά, θα είναι πανέτοιμος την Παρασκευή” τόνισε αρχικά.

“Ηξερα ότι δεν θα παίξει σε Ακαπούλκο, Indian Wells. Αν όλα πήγαιναν καλά με την αποθεραπεία, είχα ενημέρωση ότι θα παίξει στο Davis Cup. Tώρα, όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθει” πρόσθεσε.

Ο Μπρουγκέρα σκοπεύει πάντως να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την παρουσία του “ταυρομάχου”!

“Τον θέλω στα μονά. Στα διπλά έχω δύο επιλογές: ή Καρένιο Μπούστα-Ναδάλ ή Φερέρ-Μπαουτίστα Αγούτ. Θα αποφασίσω την τελευταία μέρα” κατέληξε.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Πάνοπλοι” με Ράφα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα