Μονά-ζυγά δικά του!

18:07 4/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Πάτρικ ΜακΕνρο κριτίκαρε τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο για τη συμπεριφορά που έχει απέναντι στο κοινό όταν δεν είναι με το μέρος του και τον συνέκρινε με τον Μίλος Ράονιτς.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο είναι, αναμφίβολα, ένας από τους πιο αγαπητούς τενίστες στο τουρ από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στο υψηλότερο επίπεδο.

Τα τέσσερα χειρουργεία που πέρασε μαζί με την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά για να μπορέσει να σταθεί σε επίπεδα του Τοπ10 έρχονται να προστεθούν στα κομμάτια θαυμασμού και υποστήριξης που απολαμβάνει, σχεδόν όπου αγωνίζεται, ο Ντέλπο.

Ωστόσο, σε

πολύ σπάνιες περιπτώσεις, έχει το κοινό εναντίον του!

Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει κόντρα στον άλλο μεγάλο αγαπημένο πανταχόθεν, τον Ρότζερ Φέντερερ!

Στον πρόσφατο αγώνα τους στον τελικό του Indian Wells, ο Ντελ Πότρο τα έβαλε με το κοινό της Καλιφόρνια για τη φασαρία που έκαναν ανάμεσα στα πρώτα και στα δεύτερα σερβίς του φανερά εκνευρισμένος.

Το θέμα είναι ότι αυτό βιώνουν σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι του Ντελ Πότρο με την ηχηρή παρουσία των Λατίνων φιλάθλων στις εξέδρες!

Αυτό παρατήρησε και ο Πάτρικ ΜακΕνρο που άσκησε κριτική στον Αργεντινό για τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά που ακολουθεί όταν αυτό συμβαίνει εναντίον του.

“Ο Ντελ Πότρο γκρίνιαζε πολύ για τη φασαρία στα σερβίς στο Indian Wells αλλά ο Ράονιτς, για τον ίδιο λόγο κόντρα στον Αργεντινό, δεν είπε κουβέντα” ανέφερε ο παλαίμαχος τενίστας συγκρίνοντας προφανώς τη διαφορετική συμπεριφορά των δύο τενιστών πάνω στην ίδια κατάσταση.

Ο ΜακΕνρο έρχεται να προστεθεί στις κατηγορίες εναντίον του Ντελ Πότρο στις οποίες προέβη ο προπονητής του Ράονιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, σύμφωνα με τον οποίο ο Αργεντινός προσποιείται ηθελημένα τραυματισμούς για να αποπροσανατολίσει τον αντίπαλο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μονά-ζυγά δικά του! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα