Δεν πάει Χιούστον ο Άντερσον

13:24 4/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Κέβιν Άντερσον απέσυρε την συμμετοχή του από το χωμάτινο τουρνουά του Χιούστον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα…

Ο Νοτιοαφρικανός, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη αυτήν την στιγμή, με μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, έκανε γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί στο επικείμενο Men’s Clay Championship στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Ο

Άντερσον διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, κι ως αποτέλεσμα είναι να έχει παίξει πάρα πολύ τένις τον τελευταίο καιρό, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό σε Ακαπούλκο και Νέα Υόρκη, αλλά πήγε μέχρι και τα προημιτελικά στα δυο συνεχόμενα Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, πρόσφατα.

Έτσι, μιας και η χωμάτινη περίοδος είναι μακρά και γεμάτη πολύ σημαντικά τουρνουά, ο Άντερσον επέλεξε να αποσύρει την συμμετοχή του από το 250αρι τουρνουά της ΑΤΡ στο Χιούστον, ώστε να ξεκουραστεί για τις επόμενες διοργανώσεις της κόκκινης επιφάνειας.

“Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Men’s Clay Championship φέτος. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά στο Tour και ελπίζω να παίξω του χρόνου ξανά εκεί.”, έγραψε ο Κέβιν Άντερσον στο προφίλ του στο Twitter.

Την θέση του στο κυρίως ταμπλό του θεσμού, θα πάρει ο Σλοβένος Μπλαζ Κάβτσιτς, Νο127 στον κόσμο, ο οποίος δεν θα χρειαστεί τελικά, να παίξει στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά, για να διεκδικήσει την είσοδό του στο main draw της διοργάνωσης.

Η δημοσίευση του υψηλόσωμου 31χρονου Νοτιοαφρικανού:

Unfortunately I’m not going to be able to compete at @mensclaycourt this year. It’s definitely one of my favourite stops on tour and I hope to make it back to River Oaks in 2019.

— Kevin Anderson (@KAndersonATP) 3 Απριλίου 2018


Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν πάει Χιούστον ο Άντερσον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα