Πανίσχυρη! – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς θριάμβευσε στο ντέρμπι με τη Ναόμι Οσάκα για τα προημιτελικά του Rogers Cup στο Τορόντο

Στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι, rematch του τελικού του Αμερικανικού Όπεν 2018, η Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τη Ναόμι Οσάκα και συνέχισε την εξαιρετική της παρουσία στον Καναδά.

Η 37χρονη Αμερικανίδα, επικράτησε 6-3, 6-4 της αντιπάλου της και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρί Μπούζκοβα η οποία έβγαλε εκτός συνέχειας την

κάτοχο του τίτλου, Σιμόνα Χάλεπ μετά την απόσυρση της Ρουμάνας στον τελευταίο προημιτελικό.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπάλα του ματς, μπορούσες να διακρίνεις τη μεγάλη επιθυμία της Γουίλιαμς για τη νίκη, με την Αμερικανίδα να σερβίρει εξαιρετικά και να τελειώνει το ματς με 12 άσους και ελάχιστους χαμένους πόντους πίσω απ’το πρώτο της σερβίς.

Γενικά, η Σερίνα δεν απειλήθηκε καθόλου στο σερβίς της και χρειάστηκε να πετύχει από ένα break σε κάθε σετ για να ολοκληρώσει τη νίκη της, μετά από 1 ώρα και 17 λεπτά αγώνα.

“Ήξερα το παιχνίδι της λίγο περισσότερο, οπότε ήταν λίγο πιο εύκολο. Την έχω παρακολουθήσει πλέον αρκετά και γνωρίζω το παιχνίδι της. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να πάρω τη νίκη και αυτό βοήθησε σήμερα” είπε η Γουίλιαμς.

Από την πλευρά της, η Οσάκα παραδέχθηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου της: “Δεν πιστεύω ότι δεν έπαιξα καλά. Σίγουρα τις έδωσα πολλές ευκαιρίες στο 2ο σερβίς μου και αυτή έκανε αυτό που κάνει καλύτερα απ’τον καθένα. Πιστεύω έπαιξα καλά απλά η Σερίνα ήταν εξαιρετική σήμερα”.

ROGERS CUP WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Πανίσχυρη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα