“Μπορεί να γίνει Top5 τενίστρια η Μπουσάρ”

18:59 9/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο προπονητής της Τζίνι Μπουσάρ, Χόρχε Τοδέρο, μίλησε για τη συνεργασία του με την Καναδή τενίστρια, εκφράζοντας την άποψή του, ότι μπορεί να φτάσει και πάλι μέχρι το Top5 της παγκόσμιας κατάταξης…

Ο Τοδέρο δουλεύει εδώ και δυο περίπου εβδομάδες με την Μπουσάρ και από τις δηλώσεις του, φαίνεται πως έχει μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις από την 25χρονη.

Μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, μάλλον το αντίθετο δηλαδή, αλλά δεν παύει να αγωνίζεται στα μεγάλα τουρνουά της WTA.

Η Μπουσάρ πάντως,

έχει κατρακυλήσει στο Νο145 του κόσμου και δεν δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στο κορυφαίο δυνατό επίπεδο.

Ο προπονητής της, έχει διαφορετική άποψη και την παραθέτει:

“Την γνώρισα πριν περίπου δυο εβδομάδες. Δουλεύει πολύ σκληρά και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί της. Την ρώτησα, για το ποιοι είναι οι στόχοι της στο τένις.

Μου είπε πως θέλει να επιστρέψει στο καλύτερο επίπεδο, γιατί ανήκει. Νομίζω ότι μπορεί να το κάνει. Αν συνεχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά, μπορεί να επιτύχει πολλά στην καριέρα της.

Μπορεί να φτάσει μέχρι το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ξανά. Πρέπει όμως, να δουλέψουμε βήμα-βήμα και να κάνουμε το τένις και πάλι πάθος για την Τζίνι”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Μπορεί να γίνει Top5 τενίστρια η Μπουσάρ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα