Ολοένα και καλύτερος – VIDEO

Στα ημιτελικά του Rogers Cup, μαζί με τους Ρώσους Μεντβέντεφ-Κατσάνοφ, προκρίθηκε ο Ράφαελ Ναδάλ

Ο Φάμπιο Φονίνι κατάφερε να δυσκολέψει για μια ακόμη φορά τον Ράφαελ Ναδάλ, ωστόσο έφυγε ηττημένος για 12η φορά από τη ρακέτα του Ισπανού, στη μεταξύ τους μονομαχία για τους “8” του Masters στο Μόντρεαλ.

Το Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 2-6, 6-1, 6-2 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή του αγώνα Μονφίς-Μπαουτίστα οι οποίοι πρόλαβαν να παίξουν μόλις δύο πόντους στον αγώνα τους, πριν

τους διακόψει η βροχή.

Oι δύο άνδρες θα επιστρέψουν στο γήπεδο το Σάββατου (20:00GR) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ, λίγες ώρες αργότερα.

Ο 33χρονος Ισπανός, παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος όσο εξελίσσεται το τουρνουά, βρίσκοντας τρόπο να ανατρέψει το προβάδισμα του Φονίν στο εναρκτήριο σετ, με πολύ ωραίο και αποφασιστικό τένις στη συνέχεια του ματς.



Με αυτοπεποίθηση από τη νίκη του στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, στο Monte Carlo Masters 2019, ο Φάμπιο Φονίνι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με δύο συνεχόμενα breaks, στο 3ο (2-1) και 5ο game (4-1), έφτασε άνετα στο 6-2 σε 39 λεπτά αγώνα.

Η συνέχεια, όμως, ανήκε αποκλειστικά στον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος απειλήθηκε ελάχιστα στο σερβίς του στα δύο επόμενα σετ.

Ελαχιστοποιώντας τα λάθη του από τη βασική γραμμή και βελτιώνοντας κατά πολύ τα στατιστικά του στο σερβίς, ο Θρυλικός Ισπανός έκανε πάρτι στη συνέχεια και δεν άργησε να φτάσει στην 12η νίκη του επί του Φονίνι σε 16 παιχνίδια.

Τόσο στο 2ο όσο και στο 3ο σετ, ο Ράφα έχασε μόλις έναν πόντο πίσω από το πρώτο του σερβίς και μετά από 1 ώρα και 58 λεπτά αγώνα, σφράγισε το εισιτήριο για τους “4” του Μόντρεαλ.

“Έχασα το πρώτο σετ 6-2, χωρίς να αισθάνομαι ότι παίζω άσχημα. Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα, γιατί έπαιζα ίσως λίγο καλύτερα από εκείνον, όμως το αποτέλεσμα ήταν ενταντίον μου. Όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο τενίστα. Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε σκαμπανεβάσματα. Όταν παίζει καλά, μπορεί να βγάλει απίστευτες μπάλες από οπουδήποτε. Διανύει σπουδαία χρονιά και έχει κερδίσει Masters τίτλο, παίζοντας σπουδαίο τένις. Του εύχομαι τα καλύτερα” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος παρέμεινε σε τροχιά 35ου Masters τίτλου και 5ου στον Καναδά.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ολοένα και καλύτερος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα