Κάνει πλάκα ο Μεντβέντεφ στο Μόντρεαλ – VIDEO

20:12 9/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ διέσυρε έναν αποκαρδιωτικό Ντομινίκ Τιμ και έχει προκριθεί διά περιπάτου στα ημιτελικά του Rogers Cup.

Ασταμάτητος είναι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στο φετινό Rogers Cup!

Ο 23χρονος Ρώσος έχει κερδίσει εμφατικά και με χαρακτηριστική άνεση όλους του τους αγώνες στο Καναδικό Masters με τον Ντομινίκ Τιμ να προστίθεται στη λίστα των “θυμάτων” του

αδυσώπητου Ρώσου!

Ο Μεντβέντεφ δεν άφησε την παραμικρή ελπίδα απέναντι σε έναν κακό, είναι η αλήθεια, Τιμ διαλύοντας τον Αυστριακό με 6-3, 6-1 και έγινε ο πρώτος χρονικά τενίστας που προκρίνεται στα ημιτελικά του Μόντρεαλ.

Μόλις 13 games έχει χάσει, σε τρεις αγώνες, ο σταθερά εξαιρετικός φέτος Ρώσος που φτάνει ήδη στον δεύτερο ημιτελικό Masters της σεζόν στοχεύοντας, αυτή τη φορά, να φτάσει στον πρώτο του τελικό.

Όπερ και θα γίνει αν επικρατήσει του καλού του φίλου και επίσης τρομερά φορμαρισμένου Κάρεν Κατσάνοφ σε έναν 100% ρωσικό ημιτελικό στον Καναδά!

Την προηγούμενη φορά που αναμετρήθηκαν οι Μεντβέντεφ και Τιμ, στον τελικό της Βαρκελώνης δηλαδή, ο Αυστριακός ήταν αυτός που φιλοδώρησε με μια “βαριά” ήττα τον Ρώσο, τότε με 6-4, 6-0.

Ωστόσο, στη σκληρή επιφάνεια του Μόντρεαλ, ο Μεντβέντεφ, φανερά σε τρομερή κατάσταση δεν είχε αντίπαλο απέναντι σε έναν Τιμ που φάνηκε να του βγαίνει, φυσιολογικά, η κούραση από το ταξίδι-αστραπή που έκανε από την Αυστρία μέχρι το Μόντρεαλ και από τους σερί αγώνες που έχει παίξει.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Κάνει πλάκα ο Μεντβέντεφ στο ΜόντρεαλVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα