Πανελλήνιο Α-Γ: Συνεχίζουν τα φαβορί

Οι κορυφαίοι δυο seeded από κάθε ταμπλό (ανδρών και γυναικών), προκρίθηκαν στους “16” καλύτερους του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.

Μετά από πέντε ημέρες αγώνων στα κυρίως ταμπλό, ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις για τους πρώτους δυο γύρους της διοργάνωσης, με τον υπερασπιστή του τίτλου και Νο1 του ανδρικού ταμπλό, Αριστοτέλη Θάνο, καθώς και την περυσινή φιναλίστ και Νο1 του γυναικείου ταμπλό, Δήμητρα Παύλου, να προχωρούν στο τουρνουά.

Ο Θάνος (ΑΟΑ Ηλιούπολης),

την Τρίτη (14/6) επικράτησε 6-1, 6-3 του Δημήτρη Παλιούρα (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και “έκλεισε” το ραντεβού του στους “16”, με τον Χρήστο Γκλαβά (ΑΟ Πεύκης).

Και ο Νο2 του ταμπλό και περυσινός φιναλίστ, Γιάννης Ξυλάς (ΑΟΑ Φιλοθέης), προκρίθηκε στον 3ο γύρο, με νίκη 6-0, 2-6, 6-0 κόντρα στον Θανάση Σπυρόπουλο (ΑΟΑ Φιλοθέης). “Σφράγισε” έτσι, το ντέρμπι με τον Σταμάτη Καπίρη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) στην επόμενη φάση.

Στους “16” του θεσμού βρίσκονται επίσης, ο Νο3, Μιχάλης Σακελλαρίδης (ΟΑ Αγ. Παρασκευής) και ο Νο4, Γιάννης Κουντουράκης (ΟΑ Θεσσαλονίκης).

Στις γυναίκες τώρα, η Δήμητρα Παύλου (ΟΑ Αθηνών) ζευγάρωσε τις νίκες της στο τουρνουά και έθεσε εκτός με 6-3, 6-3, την Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου (ΟΑ Χολαργού).

Πολύ πιο δύσκολη νίκη πανηγύρισε η Νο2 του ταμπλό, Αθηνά Γρηγοριάδου (ΑΟΑ Σταυρούπολης “Ίφιτος”), που ξεπέρασε το εμπόδιο της Δέσποινας Μαστροδήμα (ΑΟΑ Υέλου), με 5-7, 6-3, 6-4.

Την πιο έμπειρη, Εμμανουέλα Αντωνάκη (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος) θα αντιμετωπίσει η Γρηγοριάδου στις “16”, σε ένα πολύ ενδιαφέρον matchup.

Εκτός διοργάνωσης έμεινε η Νο4 του ταμπλό, Ιφιγένεια Καυκά (ΑΟΑ Φιλοθέης), που ηττήθηκε στα σημεία από την Ελένη Τσέτσου (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) με 6-7(3), 6-0, 7-5. Στις “16” προκρίθηκαν, μεταξύ άλλων: Αθηνά Πήττα (ΟΑ Φοίβος Λάρισας), Μαριαλένα Πούλκα (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και Ελένη Μτσεντλίτζε (ΑΟΑ Σταυρούπολης “Ίφιτος”).

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ l ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ l ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πανελλήνιο Α-Γ: Συνεχίζουν τα φαβορί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα