Εξαιρετικό ξεκίνημα για Παπαμιχαήλ στην Τσεχία

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της, με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει στη φάση των “16” στο τουρνουά των 60.000$ στην Τσέσκα Λίπα της Τσεχίας, ενώ βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του διπλού. 

Η 29χρονη χρειάστηκε περίπου 2 ώρες, αλλά και την ανατροπή απέναντι στην Τσέχα Μπαρμπόρα Παλίκοβα επικρατώντας με 4-6, 6-1, 6-1 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. 

Μάλιστα τα πράγματα για την Παπαμιχαήλ θα μπορούσαν να είναι

ακόμη πιο εύκολα, καθώς στο 1ο set προηγήθηκε με 3-1 και 4-2, αλλά από εκεί και πέρα δέχθηκε ένα σερί 4-0 χάνοντας το set από την Παλίκοβα. 

Η συνέχεια όμως ήταν ιδανική για την Παπαμιχαήλ η οποία κέρδισε τα 12 από τα 14 games που ακολούθησαν φτάνοντας στην πρόκριση. Στην επόμενη φάση η Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει απέναντι σε μια ακόμη Τσέχα, την Τερέζα Σμίτκοβα, η οποία επικράτησε της Γιαπωνέζας Νάγκι Χανατανί με 6-4, 6-3. 

Στα διπλά η Παπαμιχαήλ έχοντας παρτενέρ την Ιταλίδα Νούρια Μπρανκάκιο επικράτησαν των αδελφών Άννα και Μπιάνκα Τούτι με 3-6, 6-1, [10-7] παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τις Τσέχες Άνετα Λαμπούτκοβα και Μπαρμπόρα Παλίκοβα. 

ITF 60.000$ MACHA LAKE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Εξαιρετικό ξεκίνημα για Παπαμιχαήλ στην Τσεχία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαιρετικό, Παπαμιχαήλ, Τσεχία,exairetiko, papamichail, tsechia