Βερολίνο: Στα προημιτελικά η Πλίσκοβα με ανατροπή στο τέλος

Η Καρολίονα Πλίσκοβα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 3ο set απέναντι στην Μπιάνκα Αντρέσκου, βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 5-3, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με 6-4, 2-6, 7-6(7) να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά στο Βερολίνο

Η περσινή φιναλίστ του Wimbledon τελείωσε το παιχνίδι με 12 άσους, 5 λιγότερους από την πρεμιέρα απέναντι στην Κανέπι, ωστόσο αυτή τη φορά τη διαφορά δεν έκανε μόνο το service της,

αλλά και οι εξαιρετικές επιστροφές της κυρίως στο τέλος του αγώνα. 

Into her second quarterfinal of the season

A topsy-turvy three-set match goes the way of the No.4 seed @KaPliskova!#bett1open pic.twitter.com/0bTToLtCQK

wta (@WTA) June 15, 2022

Η Τσέχα κατέκτησε το 1ο set σπάζοντας δύο φορές το service της Αντρέσκου, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει πίσω το 1ο break της Πλίσκοβα. Στο 2ο set η Καναδή ανέβασε τα στατιστικά στο service της, ειδικά στο 2ο (75%) και κατακτώντας τα πρώτα 4 games (δύο break) δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην ισοφάριση και στο 1-1.

Στο decider η Αντρέσκου έδειχνε να ελέγχει το set βρίσκοντας πρώτη break (2-1) το οποίο όμως δεν κατάφερε να το υπερασπιστεί μέχρι το τέλος. Αν και η Καναδή είχε τις μπάλες στα χέρια της για να κλείσει το παιχνίδι, η Πλίσκοβα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το break ισοφαρίζοντας σε 5-5, ενώ στη συνέχεια μ’ έναν μεγάλο hold (έσβησε δύο break-points) πήρε προβάδισμα με 6-5. 

Το set πήγε στο tie-break εκεί όπου η Πλίσκοβα φάνηκε πιο ψύχραιμη στις λεπτομέρειες κατακτώντας τη νίκη και την πρόκριση για την προημιτελική φάση.

ΒΕΤΤ1OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Βερολίνο: Στα προημιτελικά η Πλίσκοβα με ανατροπή στο τέλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα