Παγώνης: Στη μάχη με φόντο τον τελικό του IMG Future Stars

Το πιο σημαντικό ματς της πολύ σύντομης μέχρι τώρα καριέρας του θα δώσει ο 10χρονος, Ραφαήλ Παγώνης, το πρωί του Σαββάτου (30/4) στο TATOI Club, με φόντο την είσοδό του στον μεγάλο τελικό της σπουδαίας διοργάνωσης IMG Future Stars.

Ο Ράφα δεν έχει χάσει ούτε set στην πορεία του αυτή την εβδομάδα, μετράει τρεις σερί straight sets επικρατήσεις έχοντας απολέσει συνολικά μόλις πέντε games και στις

10:45GR του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον 11χρονο Ρώσο, Αλεξάντερ Κουνίτσιν, με έπαθλο ένα από τα δυο εισιτήρια του τελικού.

Αν και είναι ο νεαρότερος παίκτης του ταμπλό, ο Παγώνης έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και κόντρα στον Κουνίτσιν θα προσπαθήσει να δείξει το ίδιο εξαιρετικό πρόσωπο που έχει από την αρχή της εβδομάδας, για να “σφραγίσει” τη θέση του στον τελικό της Κυριακής (1/5).

Ο Ράφα απέχει δυο νίκες από τον τίτλο στο πολύ σημαντικό τουρνουά για αθλητές κάτω των 12 ετών και αν τα καταφέρει, θα κάνει δικιά του μια κάρτα ελευθέρας συμμετοχής για το διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών).

Στον έτερο ημιτελικό του Σαββάτου, θα τεθούν αντιμέτωποι στις 09:45GR, ο εκπληκτικός 11χρονος Βούλγαρος, Τεοντόρ Ντάβιντοφ και ο 11χρονος Αμερικανός, Τζόρνταν Λι.

O Ντάβιντοφ, είναι από τα μεγάλα αστέρια της εποχής του, έχοντας ως σήμα κατατεθέν του, τα δυο… forehands του.

Ναι, καλά διαβάσατε. Είναι αμφιδέξιος και αν μη τι άλλο εντυπωσιακός, μιας και παίζει με το αριστερό χέρι forehand και με το δεξί χέρι forehand, μην έχοντας στο… ρεπερτόριό του το backhand. ΕΔείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

IMG FUTURE STARS DRAWS AND RESULTS | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παγώνης: Στη μάχη με φόντο τον τελικό του IMG Future Stars appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα