Λόρδος Γκούλμπις: Η επιστροφή – VIDEO

Ο Έρνεστς Γκούλμπις έβγαλε σε πέρας την δοκιμασία των προκριματικών στο Αυστραλιανό Όπεν 2020 και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του θεσμού…

Ο ιδιόρρυθμος Λετονός μετά την απουσία του από το main draw του Αμερικανικού Όπεν 2019, επιστρέφει σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης και μάλιστα με τρόπο εμφατικό.

Τρεις συνεχόμενες νίκες μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με συντελεστή κερδισμένων σετ 6-1 και ο “Lord Gulbis” επιστρέφει

δυναμικά.

Πρώτα απέκλεισε τον Μάξιμ Κρέσι (Νο189) με 6-3, 6-3, για να περάσει έτσι στον 2ο προκριματικό γύρο. Εκεί, συνάντησε τον Αργεντινό Φεντερίκο Κορία (Νο118), τον οποίο και απέκλεισε με 6-3, 1-6, 6-2.

Στον τελευταίο προκριματικό γύρο, ο Γκούλμπις έκανε μεστή εμφάνιση κόντρα στο Νο122 της παγκόσμιας κατάταξης, Πράινες Γκανεσβάραν και τα ξημερώματα της Παρασκευής, επιβλήθηκε με 7-6(2), 6-3 για να κερδίσει έτσι, μια θέση στο κυρίως ταμπλό του ΑΟ 2020.

Ο Γκούλμπις, καλείται να κάνει μια μίνι-υπέρβαση εκεί, καθώς έχει να προσπεράσει τον 1ο γύρο ενός Major, από το Wimbledon του 2018. Έκτοτε, μετράει τρεις σερί αποκλεισμούς στο πρώτο του παιχνίδι.

Με την εικόνα που έδειξε ο Λετονός στα προκριματικά πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν τον θέλει για αντίπαλό του, νωρίς στο τουρνουά. Παρά το γεγονός, ότι έχει “κατρακυλήσει” στο Νο254 του κόσμου!

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Λόρδος Γκούλμπις: Η επιστροφή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα