Βαβρίνκα: “Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση”

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΤΡ λίγες ώρες πριν ριχτεί στη μάχη του Αυστραλιανού Όπεν, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση…

Αν ο Ελβετός μπορεί να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου στη Μελβούρνη, κατακτώντας τον 4ο Major τίτλο της καριέρας του, δεν το ξέρουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί κανείς να τον υποτιμήσει.

Έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν, πως μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, αν βρεθεί στην καλύτερή του μέρα.

Το 2014 κατέκτησε

τον παρθενικό του Grand Slam τίτλο στην Αυστραλία και έξι χρόνια αργότερα, επιστρέφει έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Τι λέει ο ίδιος ενόψει του τουρνουά ;

Αναλυτικά:

“Ακόμη ένας χρόνος στο Tour και είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω υγιής. Προετοιμάστηκα πολύ καλά και αισθάνομαι έτοιμος για να δώσω ότι μπορώ στα courts, το 2020.

Προπονήθηκα ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα στη Μελβούρνη, ένιωσα όμορφα και ελπίζω να ξεκινήσω με νίκη το Αυστραλιανό Όπεν. Είναι το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, ο καιρός είναι καλός και η ατμόσφαιρα εξαιρετική στα courts.

Υπάρχουν ήδη πολλοί φίλοι του τένις στην Αυστραλία, ετοιμάζονται για την έναρξη της διοργάνωσης και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κέρδισα το πρώτο μου Slam εδώ και γι’ αυτό είναι πάντα ξεχωριστό μέρος για εμένα.

Θα έχω δύσκολη πρεμιέρα, κόντρα στον Νταμίρ Ντζουμούρ. Έχω παίξει αρκετές φορές απέναντί του. Έχω κερδίσει, αλλά έχω χάσει κιόλας από τον Νταμίρ. Είναι καλός παίκτης, παίζει εξαιρετικά από τη baseline, επιστρέφει καλές μπάλες και είναι πάντα επικίνδυνος.

Αν μπορέσω να επιβάλλω τον ρυθμό μου, θα κερδίσω. Διαφορετικά, θα έχω μια πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά. Αισθάνομαι όμως σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα παλέψω να πετύχω πολλά στο επικείμενο Αυστραλιανό Όπεν”.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βαβρίνκα: “Είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα