Βιλάντερ: “Μην περιμένετε πολλά από τον Ζβέρεφ”

Ο Ματς Βιλάντερ “κατακεραύνωσε” τις όποιες ελπίδες έχει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κάνει κάτι σημαντικό μέσα στο 2020.

Ο Σουηδός σχολιαστής και πρώην κορυφαίος τενίστας του κόσμου επισήμανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις χτυπητές αδυναμίες που έχει ο Γερμανός τενίστας, οι οποίες δεν τον καθιστούν διεκδικητή Slam.

“Για μένα, δεν πρέπει να θεωρείται διεκδικητής Slam. Τακτικά, δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους κορυφαίους τενίστες. Παίζει πολύ παθητικά και χωρίς ποικιλία.

Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα στα Slam. Τα best of five ματς βγάζουν όλες τις αδυναμίες του. Δεν το έχει λύσει ακόμα. Θα πρέπει να καταλάβει ότι σε αυτούς τους αγώνες θα πρέπει να έχεις ποικιλία στο παιχνίδι σου. Θα περνάει κάποιες κακές φάσεις μέσα στο ματς αλλά μέσα από αυτό να χτίσει τα καλά του κομμάτια”.

Και ο πρώην Νο2 τενίστας στον κόσμο, Τόμι Χάας εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον Σάσα: “Στο πνευματικό κομμάτι, καταρρέει πολύ εύκολα. Ο Μπέκερ, ο ΜακΕνρο, ο Τζόκοβιτς, επίσης είχαν θέματα με τα νεύρα τους. Αλλά μετά έπαιζαν καλύτερα και αυτό τους έκανε καλύτερους τενίστες! Αυτό δεν συμβαίνει με τον Ζβέρεφ”.

Το πρώτο δείγμα του Ζβέρεφ για τη φετινή σεζόν ήταν απογοητευτικό με τον Γερμανό να χάνει και τους τρεις αγώνες μονού που έδωσε στο ATP Cup.

Κώστας Αϊτάκης

The post Βιλάντερ: “Μην περιμένετε πολλά από τον Ζβέρεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα