Ώρα για εκδίκηση

Πραγματικός πανικός επικρατεί στο χορταστικό πρόγραμμα της Πέμπτης στο Shanghai Rolex Masters που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του 3ου γύρου άρα και τις αναμετρήσεις των Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά!

Για όποιους το πρωινό της Πέμπτης είναι διαθέσιμο, θα χαρούν τένις!

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο διότι το πρόγραμμα της Σαγκάης είναι απλά απολαυστικό περιλαμβάνοντας πολύ ενδιαφέροντες αγώνες, όλα τα ματς του 3ου γύρου.

Οκτώ αγώνες δηλαδή, οι περισσότεροι εκ των οποίων πολύ “ανοικτοί” στο τελικό αποτέλεσμα δίχως φυσικά

να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

Ξεκινώντας από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που σαν σήμερα (9/10) πριν από δύο χρόνια, πετύχαινε ακριβώς σε αυτά τα γήπεδα την πρώτη του ATP νίκη, αγωνίζεται για 5η(!) φορά φέτος με τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτζ (10:30GR).

Οι δυο τους πλέον γνωρίζονται πάρα πολύ καλά ενώ αναμετρήθηκαν προ ολίγων εβδομάδων και σε ελληνικό έδαφος, στο χώμα του Τατοΐου στα πλαίσια του Davis Cup με τον Τσιτσιπά να κερδίζει εύκολα, ωστόσο, στην τελευταία τους χρονικά αναμέτρηση στη σκληρή επιφάνεια, ο Πολωνός είχε κερδίσει τον πεσμένο τότε Έλληνα πρωταθλητή στα τρία σετ στο Μόντρεαλ.

Ωστόσο, ο Στεφ έχει κερδίσει όλες τις άλλες φετινές αναμετρήσεις κόντρα στον big server και hitter Χουρκάτζ, σε ένα ματς που δεν είναι εύκολο, αλλά ο Στέφανος έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά.

“Βασιλική” επιστροφή!

Μετά τη σχετικά πειστική πρεμιέρα του κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στη δράση της Σαγκάης αντιμετωπίζοντας έναν τενίστα που τον έχει δυσκολέψει σε μικρό βαθμό στα προηγούμενα δέκα ματς που έχουν παίξει.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Γκοφάν (13:30GR) τον οποίο και ισοπέδωσε ο “Μαέστρος” στο πρόσφατο Αμερικανικό Όπεν ενώ η μοναδική του ήττα από τον Βέλγο είχε έρθει στο ATP Finals το 2017.

Για δεύτερη σερί μέρα θα αγωνιστεί και ο υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς!

Κανένας χρόνος ξεκούρασης για τον 32χρονο τενίστα που αντιμετωπίζει την πάντα δυνατή πρόκληση του Τζον Ίσνερ (09:00GR).

Mπορεί να έχει να χάσει από τον Ίσνερ έξι χρόνια, έχοντας ισάριθμες σερί νίκες, ωστόσο, σε μια γρήγορη επιφάνεια όπως είναι η Σαγκάη, η πρόκληση του σερβίς του Αμερικανού είναι πάντα μεγάλη ακόμα και για τον καλύτερο returner όλων των εποχών.

Η μέρα περιλαμβάνει και άλλα σπουδαία ματς με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να είναι το μόνο ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στον Βάσεκ Πόσπισιλ (07:30GR).

Φονίνι-Κατσάνοφ, Μπαουτίστα-Μπερετίνι, Μπασιλασβίλι-Τιμ αλλά και η ματσάρα Ρούμπλεφ-Ζβέρεφ που κλείνει το πρόγραμμα της μέρας (15:00GR) συμπληρώνουν την πανδαισία τένις που μας περιμένει!

SHANGHAI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ώρα για εκδίκηση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα