Πάνος Καμμένος: Έχασε 50 κιλά – Δεν θα τον αναγνωρίζετε! (pics)

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε πρόσφατα ο Πάνος Καμμένος, μαζί με τη σύζυγό του Τζούλη, και το έριξε έξω για τα καλά.

Ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο ακόμα πιο αδύνατος από τις πρόσφατες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει, στην κυριολεξία αγνώριστος.

Όπως λένε οι θαμώνες, οι πιο πολλοί δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν με την πρώτη.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας δεν σταμάτησε να γελά

μαζί με τον φίλο του, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στο θρυλικό «Εμπατή North» στην Βαρυπόμπη, όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πάνος Καμμένος με την παρέα του έμεινε στο νυχτερινό κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να απόλαυσε και με το παραπάνω τη βραδιά.

Η μεταμόρφωση του Πάνου Καμμένου είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Έχοντας χάσει πάνω από 50 κιλά, η διαφορά στην εμφάνισή του είναι τέτοια, που ακόμα και οι δημοσιογράφοι δεν τον καταλαβαίνουν με την πρώτη.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του NDP, o Πάνος Καμμένος διασκέδασε στο πρώτο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου Εμπατή North Live Stage, όπου εμφανίζονται οι:  Λευτέρης Πανταζής, Πάνος Καλίδης, Θάνος Πετρέλης και Tus.

Μάλιστα, όπως ανέφερε πρόσφατα ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha», το τελευταίο διάστημα ο κ. Καμμένος ασχολείται εντατικά με τη συγγραφή ενός νέου… βιβλίου.

Πρόκειται για βιβλίο, στο οποίο ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εταίρος θα εξιστορεί την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την πορεία της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το διαζύγιο με τον κ. Τσίπρα.

Πάνος Καμμένος: Δείτε τις φωτογραφίες

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πάνος Καμμένος: Έχασε 50 κιλά – Δεν θα τον αναγνωρίζετε! (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα