Ολοταχώς για τίτλο ο Κοκκινάκης

Ο Θανάσης Κοκκινάκης μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο δυνατό Τσάλεντζερ του Βανκούβερ και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς την κατάκτηση του τίτλου…

Στα προημιτελικά της Τσάλεντζερ διοργάνωσης του Καναδά έχει προκριθεί ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, που διανύει μια εξαιρετική εβδομάδα, καθώς δεν έχει χάσει ακόμη ούτε σετ, σε τρεις αναμετρήσεις του.

Μετά τους Μίσα Ζβέρεφ και Άλεξ Μπολτ, θύμα του Θανάση έπεσε και ο Ντομινίκ Κοέπφερ, Νο113 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή.

Μόλις 80 λεπτά

παιχνιδιού χρειάστηκε ο Κοκκινάκης για να επιβληθεί του αντιπάλου του με 6-4, 6-4, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την πρόκριση στους “8” καλύτερους του Odlum Brown VanOpen.

Στην επόμενη φάση πάντως, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο, μιας και θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο1 του ταμπλό και Νο76 του κόσμου, Ρικάρντας Μπεράνκις. Ο Λιθουανός, θυμίζουμε, είχε αποκλείσει νωρίτερα στο τουρνουά τον δικό μας, Μιχάλη Περβολαράκη.

Αν ο Θανάσης, ο οποίος έχει “κατρακυλήσει” εκτός Top200, προσπεράσει το εμπόδιο του Μπεράνκις, τότε θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γκο Σοέντα και Ενζό Κουκόντ, στα ημιτελικά του θεσμού.

VANCOUVER CHALLENGER DRAW | OOP (-8h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ολοταχώς για τίτλο ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα