ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ – VIDEO

Ντέρμπι κορυφής στο γκρουπ Andre Agassi μεταξύ Τσιτσιπά-Ζβέρεφ και επικίνδυνη αποστολή για τον Ράφαελ Ναδάλ την Τετάρτη

Γνωρίζοντας ήδη τον πρώτο ημιφιναλίστ του ATP Finals (Ντόμινικ Τιμ), σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ στη διοργάνωση που ίσως μας δώσει και τον δεύτερο τενίστα που θα εξασφαλίσει από σήμερα τη συμμετοχή του στην 4αδα του θεσμού.

Μόνο οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχουν αυτή τη δυνατότητα,

μετά τις straight sets νίκες στην πρεμιέρα επί των Μεντβέντεφ και Ναδάλ αντίστοιχα. Οι δύο ανερχόμενοι πρωταθλητές, θα μονομαχήσουν στο βραδινό session (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), στο μεγάλο ματς της ημέρας.

Πρόκειται για την 5η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον 21χρονο Έλληνα να έχει πάρει τον “αέρα” του αντίζηλού του με νίκες 3-1. Για την ακρίβεια, ο Τσιτσιπάς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, μετά την ήττα από τον Ζβέρεφ το 2018 στην Ουάσινγκτον, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Ο Στέφανος θα κατέβει στο ματς με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μετά την πρώτη του νίκη σε έξι αναμετρήσεις κόντρα στον Μεντβέντεφ αλλά και ο υπερασπιστής του τίτλου πήρε μεγάλη ώθηση, μετά την πρώτη νίκη καριέρας κόντρα στον Ναδάλ (5-1).

“Θα είναι ενδιαφέρον ματς. Έκανε φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Μεντβέντεφ, ειδικά από τη στιγμή που ήταν το ντεμπούτο του εδώ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Ανυπομονώ για το ματς” είπε ο Ζβέρεφ ενόψει Τσιτσιπά, με τους δύο άνδρες να έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, μετά τη μίνι κόντρα τους στο ξεκίνημα του rivalry.

Τα σενάρια πρόκρισης στο group Andre Agassi

Ο Τσιτσιπάς προκρίνεται αν
– κερδίσει τον Ζβέρεφ και ο Μεντβέντεφ κερδίσει τον Ναδάλ
– κερδίσει τον Ζβέρεφ στα δύο σετ και ο Ναδάλ κερδίσει τον Μεντβέντεφ στα τρία σετΟ Ζβέρεφ προκρίνεται αν
– κερδίσει τον Τσιτσιπά και ο Ναδάλ κερδίσει τον Μεντβέντεφ
– κερδίσει τον Τσιτσιπά στα δύο σετ και ο Μεντβέντεφ κερδίσει τον Ναδάλ στα τρία σετ

Χαρακτήρα “ζωής και θανάτου” έχει το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στους δύο φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν, Ράφαελ Ναδάλ και Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Οι δυο τους θα συναντηθούν για 3η φορά και για πρώτη μετά τον επικό τελικό τους στο US Open, όπου ο Ισπανός πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του κόντρα στον Ρώσο.

Ο νικητής παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά ενώ ο ηττημένος, εκτός απροόπτου, αποχαιρετά πρόωρα τη διοργάνωση.

Μεγάλο ερωτηματικό η κατάσταση που θα βρεθεί ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος μπορεί να παραδέχθηκε ότι δεν ένιωσε πόνο στους κοιλιακούς, στην πρεμιέρα του με τον Ζβέρεφ, ωστόσο φάνηκε ότι η ελλιπής προετοιμασία τον έχει αποσυντονίσει και δεν παίζει με την ίδια αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ταχύτητα, όπως πριν τον τραυματισμό του στο Παρίσι.

Σημάδια αστάθειας, σε σχέση με το φανταστικό Καλοκαίρι στις ΗΠΑ, δείχνει και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που αγωνίζεται για πρώτη φορά στο ATP Finals και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επανέλθει, μετά την πρώτη του ήττα από τον Τσιτσιπά στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

“Δυσκολεύομαι να ξαναβρω τη φόρμα που είχα στις ΗΠΑ, στη Σαγκάη και στην Αγία Πετρούπολη κάτι που είναι φυσιολογικό για κάθε αθλητή και αυτό είναι το απίστευτο με τους Big Three και τον Μάρει που μπορεί να μην παίζουν καλά σε κάποια ματς αλλά συνεχίζουν να κερδίζουν. Αυτό μου λείπει αυτή τη στιγμή και θα δουλέψω για να το καταφέρω στα δύο επόμενα παιχνίδια μου. Ελπίζω να είμαι καλύτερος” είπε ο Μεντβέντεφ.

Τετάρτη 13/11: 2η αγωνιστική Andre Agassi
16:00GR Rafael Nadal (Spain) vs Daniil Medvedev (Russia)
22:00GR Stefanos Tsitsipas (Greece) vs Alexander Zverev (Germany)

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα