ΑΕΚ – Μπούργος: Να πάρει πίσω τα… δανεικά στο ντεμπούτο του Τσάλμερς!

Η ΑΕΚ θέλει να… χτίσει επάνω στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, στην Τουρκία. Και ταυτόχρονα να λάβει πίσω τα… δανεικά που έδωσε στην Μπούργος!

Βλέπετε, η προπόνηση της ισπανικής ομάδας στο ΟΑΚΑ είχε την… πινελιά της ΑΕΚ, αφού οι Ισπανοί είδαν τις βαλίτσες τους να χάνονται (προσωρινά). Και η «Βασίλισσα» έσπευσε να βοηθήσει, δίνοντας τα δικά της ρούχα.

Οι καλές σχέσεις θα πάψουν μόλις οι δύο ομάδες μπουν

στο παρκέ (19:00, ΕΡΤ). Η νίκη είναι ο σκοπός. Με τον Μάριο Τσάλμερς να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα».

Αυτό δεν θα συμβεί για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος μόλις τη Δευτέρα έκανε την πρώτη προπόνησή του. Όπως και να έχει, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, κάτι σπάνιο τη φετινή σεζόν, λόγω των τραυματισμών.

Η Μπούργος έχει ξεκινήσει το BCL με ρεκόρ 2-2 και ο σταρ της είναι ο άλλοτε παίκτες του ΠΑΟΚ, Θαντ ΜακΦάντεν. Αυτός θα είναι και το κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα και την άμυνα της ΑΕΚ.

Η βαθμολογίαΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΝίκες-Ήττες1.Χαποέλ Ιερ.594-12.Ράστα Βέχτα583-23.ΑΕΚ473-14.Μπαντιρμά572-35.Ορτέζ572-36.Μπούργος462-27.Αντβέρπ451-38.Άνβιλ451-3





Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ – Μπούργος: Να πάρει πίσω τα… δανεικά στο ντεμπούτο του Τσάλμερς! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα