Όλα διαφορετικά χωρίς τη Μίρκα…

Ο Ρότζερ Φέντερερ εκθείασε για ακόμη μια φορά τη σημασία της παρουσίας της συζύγου του, Μίρκα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ενώ περιέγραψε με αστείο τρόπο το πώς τα βγάζει πέρα με τέσσερα παιδιά στο σπίτι!

Είναι ο “στυλοβάτης” της προσωπικής του ηρεμίας και γαλήνης χρόνια τώρα…

Από τις πρώτες του μέρες στο επαγγελματικό τουρ μέχρι και σήμερα, η παρουσία της Μίρκα Φέντερερ στη ζωή του “Βασιλιά” είναι καταλυτική λειτουργώντας σαν “κυμματοθραύστης” που διαλύει όλες τις αμφιβολίες του Μαέστρου και τον ωθεί στο να συνεχίζει να κάνει αυτό για τον οποίο τον…έστειλε ο Θεός στη Γη!

“Σε

στιγμές αμφιβολίας, πάντα πήγαινα σε αυτήν και την ρωτούσα τι ένιωθε ότι έπρεπε να κάνω. Και πάντα μου έλεγε να συνεχίσω. Πίστευε συνέχεια σε μένα. Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν την είχα δίπλα μου” ανέφερε ο Φεντ.

Πλέον, τα παιδάκια του μεγαλώνουν (οκτώ χρονών τα κορίτσια και τεσσάρων χρονών τα αγόρια) και στο σπίτι γίνεται ο κακός χαμός!

“Είμαστε ένα “οργανωμένο” χάος! Τα κορίτσια είναι σε μια ηλικία που θέλουν να επιβληθούν στα αγόρια και τα αγόρια αρχίζουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Μερικές φορές, εγώ με τη Μίρκα είμαστε και λίγο διαιτητές!” ανέφερε αστειευόμενος (ή μήπως όχι!) ο Ελβετός τενίστας.

Από τον δεύτερο γύρο του Miami έχουμε να τον δούμε σε αγωνιστική δράση με το comeback του να είναι προγραμματισμένο, όπως και πέρσι τέτοια εποχή, στο γρασίδι της Στουτγκάρδης.

Κώστας Αϊτάκης

The post Όλα διαφορετικά χωρίς τη Μίρκα… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα