Οι πιο βελτιωμένοι παίκτες της σεζόν!

Μέσα στη συντομευμένη εκδοχή της σεζόν 2020, κατάφεραν να ξεχωρίσουν μερικοί τενίστες δείχνοντας τρομερή βελτίωση στις δυνατότητες τους.

Για αυτόν τον λόγο, κέρδισαν την υποψηφιότητα των πιο βελτιωμένων τενιστών από τα ATP Awards και μίλησαν για την αγάπη τους για το τένις!

Σίνερ: “Έχω κάνει μεγάλη πρόοδο αλλά απομένει πολλή δουλειά για μένα! Θα δούμε σε μερικά χρόνια πού θα βρίσκομαι, προς το παρόν δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος!”

Ουμπέρ: “Το τένις είναι ένα παιχνίδι για μένα. Είναι διασκέδαση! Γι’αυτό το αγαπώ, αλλά είναι

και μια προσωπική πρόκληση! Μου δίνει ένα αίσθημα ολοκλήρωσης. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα!”.

Σβάρτσμαν: “Κανονικά, τέτοιο περίοδο, περνούσα τις διακοπές μου αλλά τώρα προπονούμαι πολύ δυνατά για να κερδίσω τους καλύτερους στον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος ακόμα και αν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά!”.

Ρούμπλεφ: “Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχουν συμβεί! Κέρδισα περισσότερα τουρνουά φέτος από όσα σε όλη μου την καριέρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να βελτιώσω. Τώρα, ήρθε η ώρα να βελτιώσω τα περισσότερα για να είμαι πανέτοιμος την επόμενη σεζόν!”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Οι πιο βελτιωμένοι παίκτες της σεζόν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα