Ο Ντελ Πότρο στη Βραζιλία για νέα θεραπεία

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ταλαιπωρείται πάρα πολύ τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών στο δεξί του γόνατο, ενώ ο ίδιος στοχεύει στο να μην δώσει τέλος ακόμη στη καριέρα του, πιστεύοντας ότι έχει να προσφέρει και κάτι ακόμη.

Ο Αργεντίνος «γίγαντας» και άκρως συμπαθέστατος τενίστας, δυστυχώς έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς, κάτι που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί και να δώσει αυτά που μπορεί. Το δεξί του γόνατο είναι αυτό που του έχει στερήσει αυτή τη δυνατότητα, καθώς αποδεικνύεται αρκετά «ευαίσθητο» και ευάλωτο από

τραυματισμούς.

Για αυτόν τον λόγο και εξαιτίας του ότι ακόμη αισθάνεται ενοχλήσεις και πόνους στο εγχειρισμένο δεξί γόνατο ο Ντελ Πότρο θα ταξιδέψει στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας για να δοκιμάσει μια νέα καινοτόμα θεραπεία, βασισμένη στην αναγέννηση των ιστών, μήπως και βοηθήσει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και στην αποκατάσταση του.

 3 χειρουργεία σε 14 μήνες

Ο κάτοχος του Us Open του 2009 και άλλοτε Νο.3 στη παγκόσμια κατάταξη, έχει πραγματοποιήσει τρεις παρακαλώ επεμβάσεις στο γόνατο του, σε διάστημα 14 μηνών. Κάτι το οποίο φανερώνει και το μέγεθος του προβλήματος του. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Αργεντίνος τόνισε πως δεν θέλει να κλείσει καθ’ αυτόν το τρόπο την καριέρα του και στόχος του είναι να καταφέρει να επανέλθει όσο αυτό είναι εφικτό σε μια τέτοια κατάσταση, που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά και να δώσει μια διαφορετική πινελιά στο τέλος της αξιοθαύμαστης καριέρας του.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Ντελ Πότρο στη Βραζιλία για νέα θεραπεία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα