Βον: ”Το τένις δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Φέντερερ”

Με αφορμή το τραυματισμό που ταλαιπώρησε τον Ρότζερ Φέντερερ στο μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν, η Λίντσεϊ Βον πρώην επαγγελματίας σκιέρ και μεγάλη «φαν» του Ελβετού, θεωρεί πως η απουσία του αλλάζει τα πεπραγμένα του αθλήματος.

Δυστυχώς μέσα στο 2020, ο Ρότζερ Φέντερερ κατάφερε να λάβει μέρος μόλις σε ένα τουρνουά και αυτό γιατί εξαιτίας του τραυματισμού στο δεξί γόνατο δεν μπόρεσε να είναι σε θέση για περισσότερα.

Πλέον, ο κάτοχος 20 Grand Slam ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ερχόμενο μεγάλο γεγονός που θα

λάβει χώρα τη νέα σεζόν, το Αυστραλιανό Όπεν.

Η παρουσία του Φέντερερ όλα αυτά τα χρόνια στο τένις, έχει προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα και σίγουρα όταν αυτός είναι σε θέση να αγωνίζεται αποκτάει άλλη αίγλη το τένις.

Η Λίντσεϊ Βον, πρώην σκιέρ και παγκόσμια πρωταθλήτρια τέσσερις φορές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελβετό, ενώ δεν έκρυψε την συμπάθεια που τρέφει για τις τενιστικές του ικανότητες.

”Είμαι σίγουρη και θέλω να δω ξανά τον Φέντερερ να επιστρέφει μέσα στα courts.

”Παίζει με μεγάλο πάθος και λατρεύει το τένις, για αυτό και συνεχίζει να παίζει τόσα χρόνια. Έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα. Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο λόγος που παρακολουθώ τένις. Το άθλημα αυτό χωρίς τη παρουσία του δεν είναι το ίδιο, ανυπομονώ να τον δω να αγωνίζεται ξανά σύντομα.”

”Θέλει να παίζει τένις για όσο περισσότερο μπορεί, έτσι ήμουν και εγώ όταν έκανα σκι, δεν ήθελα να σταματήσω με τίποτα.

Η ίδια ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι κάποια στιγμή το σώμα κουράζεται και στέλνει σημάδια, μη επιτρέποντας σου να συνεχίσεις. Ωστόσο, σίγουρα δεν γνωρίζει η ίδια σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Φέντερερ και για το πόσο ακόμη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο ίδιος.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Βον: ”Το τένις δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα