Οι επόμενες κινήσεις του Τζόκοβιτς

Μετά την αποχώρησή του από την Αυστραλία και την επιβεβαιωμένη πλέον, απουσία του από το φετινό Αυστραλιανό Όπεν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέσυρε από την ιστοσελίδα του το καλεντάρι του για το 2022.

Ο 34χρονος Σέρβος μέχρι πρότινος είχε δημοσιευμένο το πρόγραμμά του, όμως με τις πρόσφατες διαφοροποιήσεις και την απέλασή του από την Αυστραλία, φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με Σερβικά ΜΜΕ, ο Νο1 τενίστας στον κόσμο, δεν θα επιστρέψει στη Σερβία άμεσα και από την Αυστραλία θα ταξιδέψει στη Μαρβέγια της

Ισπανίας. Εκεί, όπου έκανε και τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του, πριν ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Μέχρι τις 27 του μήνα, ο Νόλε αναμένεται να παραμείνει στη Μαρβέγια, ενώ ακολούθως θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι, για να επισκεφθεί τους γονείς του.

Σύμφωνα με το καλεντάρι του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει στο διαδίκτυο, είχε σκοπό να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, μετά το Αυστραλιανό Όπεν, το διάστημα 10 – 20 Μαρτίου, στο Masters του Indian Wells.

Πλέον όμως, αυτό σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για τη σεζόν μέχρι τον Μάρτιο!

Είναι πολύ πιθανό άρα, να απέσυρε το πρόγραμμά του, ώστε να πραγματοποιήσει διαφοροποιήσεις και ίσως τον δούμε να κάνει πρεμιέρα για το 2022, πολύ νωρίτερα. Άλλωστε, μεσολαβούν 13 ΑΤΡ τουρνουά από το ΑΟ μέχρι το IW.

Τα τέσσερα εξ’ αυτών, είναι της σειράς ΑΤΡ 500 και τα υπόλοιπα εννιά της σειράς ΑΤΡ 250.

The post Οι επόμενες κινήσεις του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα