Τζόκοβιτς: “Eίμαι απογοητευμένος, σέβομαι την απόφαση “

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προέβη σε δηλώσεις μετά από την τελεσίδικη απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου, η οποία ακύρωσε οριστικά τη βίζα του Σέρβου και τον έθεσε εκτός Australian Open, αλλά και Αυστραλίας. 

“Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση για το αποτέλεσμα της σημερινής ακρόασης του δικαστηρίου. Θα πάρω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω πριν κάνω περαιτέρω σχόλια.”, ανέφερε ο Νο1 του κόσμου.

“Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστηρίου και

την ακύρωση της βίζας μου, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open.”

“Σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες Αρχές σχετικά με την αναχώρησή μου από τη χώρα. Νιώθω άβολα που ήμουν στο επίκεντρο των γεγονότων τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπάω.”

“Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, τους υπεύθυνους του τουρνουά και τους φιλάθλους ό,τι καλύτερο για το τουρνουά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, του φίλους μου, τους υποστηρικτές μου και τους συμπατριώτες μου για τη διαρκή στήριξη. Ήσασταν πηγή δύναμης για μένα.”

Τη θέση του Νόβακ Τζόκοβιτς θα πάρει ο Ιταλός και lucky loser Σαλβατόρε Καρούζο (Νο150 του κόσμου), ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του τουρνουά τον Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. 

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τζόκοβιτς: “Eίμαι απογοητευμένος, σέβομαι την απόφαση “ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα