ATP: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς

Η ΑTP εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου και την οριστική ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς κάτι που είχε ως αποτέλεσμα στη μη υπεράσπιση του τίτλου του στη Μελβούρνη, αλλά και στην απομάκρυνσή του από την Αυστραλία.

“Η σημερινή απόφαση και η ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, σηματοδοτεί το τέλος μιας πολύ λυπηρής σειράς γεγονότων.”, αναφέρει η ανακοίνωση. 

“Σε τελική ανάλυση οι αποφάσεις των νομικών Αρχών για θέματα δημόσιας υγείας πρέπει να γίνονται σεβαστές. Απαιτείται περισσότερος χρόνος για να γίνει

απολογισμός των γεγονότων έτσι ώστε να ληφθούν τα συμπεράσματα από αυτήν την κατάσταση.”

“Ανεξάρτητα το πως φτάσαμε μέχρι εδώ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές του αθλήματός μας και η απουσία του από το Australian Open είναι μια μεγάλη απώλεια.”

“Γνωρίζουμε πόσο ταραχώδεις ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Νόβακ και πόσο ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μελβούρνη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε στο γήπεδο.”

Η ανακοίνωση της ATP ολοκληρώθηκε με το εξής μήνυμα: “Η ATP συνεχίζει να συνιστά ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό σε όλους τους παίκτες.”

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Θάνος Σταθόπουλος

The post ATP: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα