Ο Ζβέρεφ έδωσε μάθημα στον Αλιασίμ – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παρέδωσε ένα σκληρό μάθημα στον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και μετέτρεψε το ντέρμπι της ημέρας σε υγιεινό περίπατο, στο Masters του Μόντε Κάρλο…

Ο Γερμανός, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έκανε πάρτι κόντρα στον 17χρονο Καναδό αντίπαλό του, χάνοντας μόλις πέντε γκέιμς στην αναμέτρηση.

Μετά από 80 λεπτά αγώνα, ο “Σάσα” επικράτησε με 6-1, 6-4 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 3ο γύρο του τουρνουά, “κλείνοντας” το ραντεβού του με τον Φάμπιο Φονίνι στην επόμενη φάση.

Off and running

3rd seed Zverev beats Auger-Aliassime 6-1 6-4 to reach round 3 in Monte-Carlo.#RolexMCMasters pic.twitter.com/zqL9LtET1p

Tennis TV (@TennisTV) 17 Απριλίου 2019


Ο Ζβέρεφ όχι απλά έπαιξε σοβαρά και ψύχραιμα, αλλά παρόπλισε τον Αλιασίμ, ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος όποτε αγωνίζεται στη χωμάτινη επιφάνεια.

Αποδίδοντας εξαιρετικό τένις καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Γερμανός “έσπασε” έξι φορές το σερβίς του αντιπάλου του, μετρώντας 6/7 κερδισμένα μπρέικ πόιντς. Όσκαρ αποτελεσματικότητας.

Ο Αλιασίμ αν και προηγήθηκε δυο(!) φορές με μπρέικ στο δεύτερο σετ, δεν μπόρεσε ποτέ να τελειώσει την υπόθεση και να στείλει σε τρίτο και καθοριστικό κομμάτι τον αγώνα.

Το Νο3 του κόσμου, επέστρεψε ισάριθμες φορές και κερδίζοντας τρία σερί γκέιμς όταν το σκορ ήταν στο 6-1, 3-4, έφτασε στη νίκη-πρόκριση χωρίς ιδιαίτερες περιπέτειες.

Έμαθε αντίπαλο ο Τζόκοβιτς!

Τον επόμενο αντίπαλό του, στον 3ο γύρο του θεσμού έμαθε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη αυτή τη στιγμή, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τέιλορ Φριτζ στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 του Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν το πρωί της Τετάρτης, κάνοντας την έκπληξη.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ζβέρεφ έδωσε μάθημα στον Αλιασίμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα