Ο Τζόκοβιτς αποχαιρέτησε τον Φέντερερ (pics)

Περίπου 24 ώρες μετά την είδηση αποχώρησης του Ρότζερ Φέντερερ από την ενεργό δράση, ο 3ος της σπουδαίας παρέας του Big-3, Νόβακ Τζόκοβιτς, έστειλε το δικό του μήνυμα στον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες παρέα στον Ελβετό “Βασιλιά” και τις συνόδεψε με το παρακάτω μήνυμα, αποχαιρετώντας τον 41χρονο Θρύλο, όπως του αξίζει.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ρότζερ, είναι δύσκολο να δεις αυτή τη μέρα και να βάλεις σε λέξεις όσα μοιραστήκαμε σε

αυτό το άθλημα μαζί. Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μαχών, για να σκεφτεί κανείς. Η καριέρα σου, έθεσε τον τόνο του τι σημαίνει να φτάσεις στην τελειότητα και να οδηγείς με τιμιότητα και ακεραιότητα.

Είναι τιμή μου που σε γνωρίζω εντός και εκτός court, και για πολλά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ξέρω, ότι αυτό το νέο κεφάλαιο επιφυλάσσει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Μίρκα και τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σου και οι fans σου έχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα ανυπομονούν.

Από την οικογένειά μας, στη δική σας, ευχόμαστε χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσω τα επιτεύγματά σου και να σε δω στο Λονδίνο”.

Η ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

The post Ο Τζόκοβιτς αποχαιρέτησε τον Φέντερερ (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα