Ο Διεθνής Τύπος αποχαιρετά τον “Βασιλιά”

“Ο Θεός σώζει τον βασιλιά”, “Είδα έναν βασιλιά”, “Μας λείπεις ήδη”. Αυτοί είναι μερικοί από τους ευρηματικούς τίτλους του Διεθνή Τύπου για την αποχώρηση του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Laver Cup (23-25/9).

« God save the King »

Voici la une du journal L'Équipe du vendredi 16 septembre 2022,

après l'annonce de la retraite de Roger Federer.

Le journal : https://t.co/j9DlhqD6zO pic.twitter.com/KX9GhYobqk

— L'ÉQUIPE (@lequipe) September 15, 2022

Η γαλλική L’ Eqiupe, μια εβδομάδα μετά από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ κυκλοφόρησε την Παρασκευή με τίτλο “Ο Θεός σώζει τον βασιλιά”, ενώ τόσο η Une Liberation με τον τίτλο “103 τίτλοι και…τέλος” όσο και η Le Figaro με το “Ρότζερ Φέντερερ: Το τένις και ο αθλητισμός χάνουν ένα διαμάντι”, κάνουν αναφορά στον Ελβετό.

Guardian front page, Friday 16 September 2022: Truss to lift fracking ban despite lack of progress on tremor risks pic.twitter.com/OrQL6TNlCF

— The Guardian (@guardian) September 15, 2022

Η βρετανική The Gurdian έχει τίτλο: “Game set and match”, ενώ η πρώτη σελίδα της La Gazzetta dello Sport έχει τίτλο “Είδα έναν βασιλιά”, ενώ οι ισπανικές “Marca” και “AS” κάνουν τη δική τους αναφορά στον Φέντερερ αν και λόγω συμμετοχής της Εθνικής τους ομάδας στα ημιτελικά του Eurobasket, το μεγαλύτερο μέρος της σελίδα καλύπτεται από μπάσκετ. 

La prima pagina della Gazzetta di oggi:

HO VISTO UN RE

Le notizie https://t.co/1BDXAqKwJ5 pic.twitter.com/rTGTaw17t6

— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it) September 16, 2022

The post Ο Διεθνής Τύπος αποχαιρετά τον “Βασιλιά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα