Tennis in Greece: Επισκέφτηκε το μαγευτικό Πήλιο

Το Tennis in Greece επισκέφτηκε το μαγευτικό Πήλιο για ένα συναρπαστικό και απολαυστικό τριήμερο γεμάτο τένις. Μέσα στο καστανόδασος και με την απέραντη θέα του Αιγαίου βρεθήκαμε στο 12 Months Luxury Resort για να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και πολύ τέννις.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία και για όμορφες εκδρομές στις παραλίες του Πήλιου που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Τσαγκαράδα.

Μέσα στο πρόγραμμα του τένις συμπεριλάβαμε πολλαπλές

τακτικές, όπως την προσέγγιση στο φιλέ και την μετακίνηση του αντιπάλου από τη θέση του, με διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ την Κυριακή οι συμμετέχοντες πέσανε στη μάχη σε ένα φιλικό και άκρως διασκεδαστικό τουρνουά.


Έξω από το γήπεδο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την απαραίτητη ενδυνάμωση και αποθεραπεία με μία ώρα γιόγκα, καθοδηγούμενοι από έμπειρη δασκάλα και ύστερα να απολαύσουμε το πολυτελές σπα του ξενοδοχείου.

Επόμενη στάση για το Tennis in Greece στις 7-9/10 είναι ο ιστορικός Μυστράς όπου θα μας φιλοξενήσει το αρχοντικό Mystra Grand Palace Hotel and Spa. Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων επισκεφτείτε το www.tennisingreece.com η καλέστε στο 6934 667655.

The post Tennis in Greece: Επισκέφτηκε το μαγευτικό Πήλιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα