Ο Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για χόρτο – VIDEO

13:23 8/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Στο Χερτογκενμπος της Ολλανδίας θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Γαλλικό Όπεν όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες απ’τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον 4ο γύρο, μετά από 5 ώρες σκληρής και αμφίρροπης μονομαχίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικεντρώνεται στη χορτάρινη σεζόν που ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος του Παριζιάνικου Grand Slam.

Ο κορυφαίος Έλληνας όλων των εποχών, βρίσκεται στη Σοφια-Αντίπολις της Γαλλίας

όπου εδρεύει η ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο απ’τον επίσημο λογαριασμό της ακαδημίας στο Instagram, δουλεύει τα βολέ του στο 5×5 ποδοσφαιρικό γήπεδο που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις.

Η κλήρωση του Libema Open θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και μαζί με τον Στέφανο, στο τουρνουά θα πάρουν επίσης μέρος οι Νταβίντ Γκοφάν, Άλεξ ντε Μινόρ, Φράνσις Τιαφό, Ρισάρ Γκασκέ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Φερνάντο Βερντάσκο και άλλοι.

Στο περσινό τουρνουά, ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά όπου ηττήθηκε σε δύο κλειστά σετ (7-6, 7-6) απ’τον μετέπειτα πρωταθλητή, Ρισάρ Γκασκέ.

Ο Τσιτσιπάς θα καταλάβει το Νο1 του ταμπλό στο ATP 250 τουρνουά των 700,000€.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s grass szn — literally — for @stefanostsitsipas98 already

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mouratoglou Tennis Academy (@mouratoglou_tennis_academy) στις 7 Ιούν, 2019 στις 7:57 πμ PDT

The post Ο Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για χόρτο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα