Η δική τους στιγμή – VIDEO

11:10 8/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Άσλει Μπάρτι και Μαρκέτα Βοντρούσοβα μονομαχούν για τον τίτλο στο Roland Garros

Όποιος προέβλεψε, πριν την έναρξη του 2ου Grand Slam της σεζόν, ότι στον τελικό θα αναμετρηθούν Μπάρτι και Βοντρούοσβα, είτε θα είχε βγάλει πολλά λεφτά είτε θα τον πέρναγαν για τρελό (ή και τα δύο).

Πριν το φετινό Όπεν του Παρισιού, η καλύτερη πορεία της Μπάρτι σε Grand Slam ήταν ο φετινός προημιτελικός στο Australian Open

ενώ η Βοντρούσοβα είχε μια 16αδα στο US Open 2018.

Πλέον, είναι έτοιμες να διεκδικήσουν το σπουδαιότερο τρόπαιο της καριέρας τους, στο σημερινό (16:00GR – Eurosport, ERT Sports) τελικό του Γαλλικού Όπεν ο οποίος απειλείται και πάλι από πιθανές βροχές (και καταιγίδες) αλλά και δυνατό άνεμο.

Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, μόλις στα 19 της χρόνια και στο career high Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης (έχει εξασφαλίσει το Νο16 και με τίτλο πάει στο Νο11), διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μετά το Australian Open έχει το καλύτερο ρεκόρ στο tour με 27-5 και τρεις συμμετοχές σε τελικούς.

Η αριστερόχειρας Τσέχα, είναι η πρώτη τενίστρια κάτω των 20 που φτάνει σε τελικό Roland Garros, μετά την Άννα Ιβάνοβιτς το 2007.

Από την άλλη, η Άσλει Μπάρτι που κατέκτησε τον σπουδαιότερο από τους 4 τίτλους καριέρας, στο Μαϊάμι νωρίτερα στη σεζόν, θα αγωνιστεί επίσης στον 3ο φετινό της τελικό ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι, θα ανέβει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας ξεκινήσει το τουρνουά από την 8η θέση της WTA!

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα συναντηθούν στο tour (πρώτη στο χώμα), με την 23χρονη Αυστραλέζα να έχει κερδίσει και τις δύο φορές την αντίπαλό της, με κλειστές straight sets νίκες.

Αναμένεται μια συναρπαστική μάχη και οποιοδήποτε προγνωστικό είναι παρακινδυνευμένο…

Philippe Chatrier
13:00GR 1-Novak Djokovic (Serbia) vs 4-Dominic Thiem (Austria) 2-6 6-3 1-3
16:00GR 8-Ashley Barty (Australia) vs Marketa Vondrousova (Cz.Republic)

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post Η δική τους στιγμή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα