Τζόκοβιτς-Τιμ: Το συναρπαστικό τέλος – VIDEO

09:03 8/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Στο Philippe Chatrier επιστρέφουν Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Τιμ για να ολοκληρώσουν τη συναρπαστική μονομαχία τους

Η βροχή αναδείχθηκε νικήτρια την Παρασκευή στο Παρίσι, αφού δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του 2ου ημιτελικού, με τους Τζόκοβιτς και Τιμ να βρίσκονται ισόπαλοι 1-1 σετ και τον Αυστριακό να έχει μπει καλύτερα στο 3ο σετ, προηγούμενος με 3-1 games.

Με

τον Ράφαελ Ναδάλ να απολαμβάνει το ρεπό του το Σάββατο και να έχει στο μυαλό του τον 12ο τελικό του στο Γαλλικό Όπεν την Κυριακή, οι δύο ημιφιναλίστ αναμένεται να τα δώσουν “όλα για όλα” για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο ματς τίτλου στο Παρίσι!

Ο Ντόμινικ Τιμ που πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά, δείχνει ικανός για την υπέρβαση, όντας ελαφρώς καλύτερος απ’τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο.

Εντυπωσιακός στο πρώτο σετ ο 25χρονος Αυστριακός, έπιασε τον Τζόκοβιτς από τον “λαιμό” και τον σφυροκοπούσε ανελέητα σπάζοντας του το σερβίς δύο φορές με το άριστο 2/2 στις break point ευκαιρίες.

Εκτός ρυθμού ο Νόλε στο πρώτο, έπρεπε οπωσδήποτε να αντιδράσει στο δεύτερο σετ παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες στα ράλι με πιο επιθετικό παιχνίδι.

Αφού έσωσε στις αρχές του σετ δύο break point του Τιμ, κατάφερε στο δικό του μόλις πρώτο break point στο ματς (δεν έχει δημιουργήσει άλλο μέχρι στιγμής) να κάνει το διάβημα του στο 5-3 και να ισοφαρίσει το ματς παίζοντας σίγουρα καλύτερα από το πρώτο σετ.

Ωστόσο, στο τρίτο σετ και για όσα games είδαμε, ο Τιμ ανέβασε και πάλι στροφές.

Με τρομερά groundstrokes έχει πάρει προβάδισμα με 3-1 και, μέχρι στιγμής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ως ένα βαθμό αλλά το σκορ ακόμα είναι πάρα πολύ “ανοικτό” σε ανατροπή από πλευράς Σέρβου.

Η συνέχεια το Σάββατο (13:00GR) με τον νικητή της αναμέτρησης να αντιμετωπίζει τον ανυπέρβλητο πρωταθλητή Ράφα Ναδάλ σε μια πολύ “επικίνδυνη” αποστολή με φόντο την ιστορία…



Παρασκευή, 7/6: Ημιτελικοί Γαλλικό Όπεν
Djokovic (Serbia) vs Thiem (Austria) 2-6 6-3 1-3 – διακοπή
Nadal (Spain) beat Federer (Switzerland) 6-3 6-4 6-2

ROLAND GARROS MEN’S DRAW l OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς-Τιμ: Το συναρπαστικό τέλος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα