Ο Ρότζερ είναι ήρωας…

Η πολύπειρη Λούσι Σαφάροβα, έπλεξε το εγκώμιο του Ρότζερ Φέντερερ σε πρόσφατη συνέντευξή της, χαρακτηρίζοντας τον 36χρονο Ελβετό, ήρωα! Η Τσέχα που διανύει το 31ο έτος της ηλικίας της, προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση στο γυναικείο Tour και έχει σαν παράδειγμα τον Φέντερερ, όπως παραδέχθηκε.

Η Σαφάροβα βρίσκεται στο Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης στο μονό και στο Νο7 στα διπλά και ψάχνει τρόπους να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Αναλυτικά τα όσα είπε για τον ”Βασιλιά” και τα πρόσφατα κατορθώματά του:

”Θα ήθελα πολύ να μου

δώσει κάποιες συμβουλές ο Ρότζερ. Είναι ένας ήρωας για εμένα, που ξέρει τι ακριβώς να κάνει και πως να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο. Ξέρει πως να διαχειριστεί το σώμα του και την κόπωσή του. Μπορεί να σχεδιάσει κατάλληλα το πρόγραμμά του, καλύτερα από τον καθένα.

Εγώ προσωπικά, είμαι χαρούμενη γιατί διανύω μια πολύ καλή περίοδο αγώνων. Απολαμβάνω το τένις μου και ακόμη έχω όνειρα και στόχους που θέλω να πραγματοποιήσω στο εγγύς μέλλον. Ο Ρότζερ κάνει μαγικά πράγματα στην ηλικία των 36 ετών, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ρότζερ είναι ήρωας… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα