Η Babolat στο Golden Hall!

Η κορυφαία τενιστική εταιρία BABOLAT, στο κορυφαίο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας! Το Golden Hall στο Μαρούσι, φιλοξενεί την πρώτη τενιστική εταιρία, την ολοκληρωμένη γκάμα της οποίας μπορείτε, να βρείτε στο κατάστημα Runner Store & More!

Η ΒΕΤΟ, η επίσημη αντιπροσωπεία της Babolat στην Ελλάδα,

έχει δημιουργήσει έναν πρότυπο τενιστικό χώρο σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Σε συνεργασία με το διάσημο αθλητικό κατάστημα Runner Store & More, δημιούργησε ένα πλήρες τενιστικό σποτ αποκλειστικά με προϊόντα της κορυφαίας γαλλικής εταιρίας!

Εκεί, θα βρείτε τα καλύτερα μοντέλα ρακετών της Babolat, μεταξύ των οποίων και το best seller της κατηγορίας Pure Aero με την οποία ο Ράφα Ναδάλ πανηγύρισε την κατάκτηση του 10ου Roland Garros της καριέρας του, πέρυσι στο Παρίσι.

Παράλληλα, θα βρείτε τα συλλεκτικά προϊόντα του Γαλλικού Όπεν και του Wimbledon καθώς και αποκλειστικά προϊόντα από τη μεγάλη και ποιοτική γκάμα της Babolat: ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, εξοπλισμό γηπέδου, τσάντες, μπάλες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τις τενιστικές σας εξορμήσεις…

Πλην της Babolat, οι επισκέπτες του Runner Store & More, μπορούν να βρουν και τα κολυμβητικά προϊόντα Arena για τους λάτρεις της κολύμβησης και του τριάθλου αλλά και τα αθλητικά Saucony Originals που έχουν γίνει No1 trend σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού καθώς και τα εξειδικευμένα spikes της Saucony.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να πλέξετε τη ρακέτα σας και να την παραλάβετε αμέσως από το κατάστημα

Επισκεφτείτε το κατάστημα Runner Store & More και ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο του τένις…

Photogallery

Χάρτης πρόσβασης στο Runner Store

Runner Store & More Golden Hall
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
t: 210-6859642
[email protected]

The post Η Babolat στο Golden Hall! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα