Πύργος: η επιστροφή! – VIDEO

Ντελ Πότρο, Ράονιτς, Ίσνερ, Σαποβάλοφ και Φριτζ προκρίθηκαν στο 2ο γύρο του Delray Beach Open

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, στην επανεμφάνισή του στο tour μετά τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Australian Open απ’τον Τόμας Μπέρντιχ.

Ο Αργεντίνος ο οποίος τον Ιανουάριο επέστρεψε στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά

το 2014, έπιασε πολύ καλή απόδοση και επιβλήθηκε 6-2, 6-4 του Ζέρεμι Σαρντί για τον 1ο γύρο του Delray Beach Open την Τρίτη (20/02) στη Φλόριντα.

Το Νο2 του ταμπλό, πέτυχε τέσσερα break στο σερβίς του αντιπάλου του και χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να πετύχει την τρίτη του νίκη κόντρα στον Σαρντί, σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων.

Επόμενος αντίπαλος για τον Πύργο του Ταντίλ, ο Φράνσις Τιαφό που είχε κερδίσει στα τρία σετ τον Μάθιου Έμπντεν τη Δευτέρα.

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2018 πέτυχε ο Μίλος Ράονιτς, μετά τις ήττες στον 1ο γύρο του Μπρισμπέιν και της Μελβούρνη.

Ο Καναδός που έχει πέσει στο Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε με 6-1, 7-5 τον Τάρο Ντάνιελ και έδειξε σημάδια ανάκαμψης.

“Είναι πολύ ωραίο που κέρδισα και πιστεύω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω μέρα με τη μέρα και να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό” είπε ο 27χρονος ο οποίος πέρυσι είχε φτάσει στη Delray Beach ως Νο4 του κόσμου!

Στο 2ο γύρο, ο Ράονιτς θα αντιμετωπίσει τον Στιβ Τζόνσον.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν και δύο ανερχόμενα ταλέντα του tour. Ο λόγος για τους Ντένις Σαποβάλοφ και Τέιλορ Φριτζ με τον 18χρονο Καναδό να επικρατεί 7-5, 7-6(4) του Ίβο Κάρλοβιτς ενώ ο 20χρονος Αμερικανός πέτυχε τη νίκη της ημέρας με 2-6, 6-3, 7-6(4) επί του Νο4 του ταμπλό, Σαμ Κουέρι.

DELRAY BEACH DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

The post Πύργος: η επιστροφή! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα