Ξεκίνησε την υπεράσπιση στο Ρίο! – VIDEO

Έσωσε match point ο Μονφίς και σφράγισε το ντέρμπι με τον Τσίλιτς!

Ζεστός-ζεστός από τον τίτλο στο Μπουένος Άιρες την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντόμινικ Τιμ ξεκίνησε ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου του στο ATP 500 τουρνουά, Rio Open.

Ο 24χρονος Αυστριακός, επικράτησε 6-2, 7-5 του Ντούσαν Λάγιοβιτς, σε 1 ώρα και 17 λεπτά παιχνιδιού, πετυχαίνοντας τέσσερα break έναντι ενός του αντιπάλου του.

Ήταν η

5η συνεχόμενη νίκη του Τιμ στο χώμα (7η αν συμπεριλάβουμε και τα δύο παιχνίδια του Davis Cup σε indoor clay με Λευκορωσία), με τον χαρισματικό άσο να πραγματοποιεί άλλο ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην αγαπημένη του επιφάνεια.

Πέρυσι, είχε κερδίσει τα 10 από τα 11 πρώτα παιχνίδια που είχε δώσει στην κόκκινη επιφάνεια ενώ ήταν ο μοναδικός που κέρδισε πέρυσι τον Ράφα Ναδάλ στο χώμα (Ρώμη).

Στο 2ο γύρο την Πέμπτη, ο Ντόμινικ Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Αντουχάρ για την είσοδο στα προημιτελικά του θεσμού.

Μεγάλη και δύσκολη νίκη σημείωσε ο Γκάελ Μονφίς ο οποίος βρέθηκε πίσω με 5-2 στο 3ο σετ κόντρα στον Χοράσιο Ζεμπάγιος, έσωσε match point του Αργεντίνου και κατάφερε να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή του με 7-5, 3-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά αγώνα.

Ο 31χρονος Γάλλος, Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο1 του ταμπλό και Νο3 του κόσμου, Μάριν Τσίλιτς την Τετάρτη.

Match point και μάλιστα τρία, έσωσε και ο Πάμπλο Κουέβας απέναντι στον Τιάγκο Μοντέιρο, κερδίζοντας τελικά τον αριστερόχειρα Βραζιλιάνο με 6-7(5), 7-6(10), 6-3 σε 2 ώρες και 40 λεπτά.

Τον πόντο της ημέρας σημείωσε ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στη νίκη με 6-4, 6-1 επί του qualifier, Μάρκο Τσεκινάτο.

RIO OPEN DRAW | OOP (-5h) | TV SCHEDULE

The post Ξεκίνησε την υπεράσπιση στο Ρίο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα